találtál az èletedben egy olyan pontot ahol megállapodsz. mint a hajóknál amikor leengedik a horgonyt ...lehorgonyoz a hajó valamièrt...
old school minta....ez volt mindíg is a jelentèse,szerintem nagyon jó minta egyèbkènt.èn is akartam de elmaradt.nem tudom mièrt írták hogy nem egyedi...èn nem sok mindenkin láttam....de ha sokaknak van nekem ez akkor se egy lapon említendő az álomfogóval, tollból elszálló madarakkal, vègtelen jellel, stay strong, only can god judge me, believe, forever, római számok, ès tucat társaival...na ezek übergázok
Azt olvastam egy helyen, hogy hűséget ígér a szerelmeseknek, akik messze vannak egymástól, erősítik a hitüket a kapcsolatban, akkor is ha ritkán találkoznak.
A viselője révbe ért, megérkezett, megállapodott, kalandozása, útkeresése befejeződött.
Valamint vallási tekintetben gyakran ábrázolják a kereszt és a szív mellett. Együtt hit(kereszt), remény(horgony), szeretet(szív) hármasát szimbolizálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!