Az Invictus Tattoo megbízható?
Sziasztok!
Szeretnék minél előbb megcsináltatni egy tetkót (amint lehetséges), és úgy láttam, egyedül az Invictus-ban van olyan, hogy bemész és rögtön megcsinálják. Viszont nem akarok rossz helyre menni, úgyhogy örülnék véleményeknek arról, hogy mennyire megbízható az Invictus, illetve hogy mennyire dolgoznak szépen, pontosan.
Az invictus nagy szalon, én személy szerint nem náluk voltam, de anno szemeztem egy ottani alkotóval is, emailben és telefonon is nagyon korrektek voltak. Több ismerős elégedett velük.
Mindazonáltal én azt javaslom, mégiscsak nézz körbe alaposabban, és ne sajnáld a néhány hetet egy időpontra. Minden szalonban, így az invictusnál is, több tetováló dolgozik párhuzamosan, és mindegyiküknek más-más stílusa van. Nem biztos, hogy az éppen aktuális ügyeletes a legjobb abban, amit te szeretnél.
Ha pedig arra vársz, hogy az legyen az ügyeletes, akit te szeretnél, akár időpontot is kérhetsz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!