Miért ennyire népszerűek a koponyák?
Akkor jó hosszan elnyúló divat.. :-D
Nem tudom, én szeretem a koponyákat, de varratni nem varratnék magamra, mert jelenteni nem igazán jelent semmit, meg tök tömeg.
Nekem is van egy koponyám. Mióta megcsinálták, sokat változott az életem pozitív irányban, sokkal magabiztosabban tudok gondolkodni, beszélni másokkal, javult a rálátásoma dolgokra, és sokkal többször mondanak jóképűnek. Szóval érdemes volt, önbizalmat ad. :)
Ja, amúgy a nyakamon van, és egyelőre nem túl feltűnő, mert a hús meg bőr eltakarja, de ez idővel változni fog, és akkor olyan trendi lesz, hogy még a tévébe is bekerülhetek, valami akkori dokucsatornán. :)
.-'---`-.
,' `.
| \
| \
\ _ \
,\ _ ,'-,/-)\
( * \ \,' ,' ,'-)
`._,) -',-')
\/ ''/
) / /
/ ,'-'
A ma élő ragadozók számára amik falkában élnek a trófea vagyis a zsákmány feje amit először megeszik. Lásd: macska és egér.
A régi időkben az emberi koponya a csúcsragadozó jelképe volt, mert ki ember skalpját viselte az embertő szerzé s ereje nagyobb mint 1 emberé.
Tudat alatt az emberben jelen van hogy a tekintély része ha koponyával díszíted honod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!