Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Honnan tudok segítséget...

Honnan tudok segítséget kapni/kérni?

Figyelt kérdés
Van egy picit elrontott tetoválás a kezemen és itt igazából egy eredeti ötletre lenne szükségem amivel esetleg "felturbózni" lehetne. Jó már úgy sem lesz, de hát ha valaki tud még kezdeni vele valamit.

2017. ápr. 20. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szinte minden nagyobb szalonban foglalkoznak fedéssel, javítással, sőt, vannak tetoválók, akik kifejezetten erre szakosodtak. Ha van kinézett tetoválód, nyugodtan keresd meg, a tervezésben is tud segíteni, hogy milyen lenne a "turbózás". :)
2017. ápr. 21. 09:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez az . Ahova most járok hála isten szép munkák kerülnek ki vagy is rám, de amikor erről a tetoválásról kérdezek valahogy mindig a nem tudom válasz jön és kikerülik a kérdést ezért gondoltam azt hogy jó akkor megoldom én és szerzek én segítséget csak ehhez nyilván egy olyan valakire lenne szükségem akinek nagyobb a rálátása a dologra vagy képzelő ereje mint az enyém :)
2017. ápr. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!