Honnan tudok segítséget kapni/kérni?
Figyelt kérdés
Van egy picit elrontott tetoválás a kezemen és itt igazából egy eredeti ötletre lenne szükségem amivel esetleg "felturbózni" lehetne. Jó már úgy sem lesz, de hát ha valaki tud még kezdeni vele valamit.2017. ápr. 20. 14:26
1/2 anonim válasza:
Szinte minden nagyobb szalonban foglalkoznak fedéssel, javítással, sőt, vannak tetoválók, akik kifejezetten erre szakosodtak. Ha van kinézett tetoválód, nyugodtan keresd meg, a tervezésben is tud segíteni, hogy milyen lenne a "turbózás". :)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez az . Ahova most járok hála isten szép munkák kerülnek ki vagy is rám, de amikor erről a tetoválásról kérdezek valahogy mindig a nem tudom válasz jön és kikerülik a kérdést ezért gondoltam azt hogy jó akkor megoldom én és szerzek én segítséget csak ehhez nyilván egy olyan valakire lenne szükségem akinek nagyobb a rálátása a dologra vagy képzelő ereje mint az enyém :)
2017. ápr. 21. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!