Mit gondoltok arról ha egy csajnak van egy teli karos tetkója?
"legyen az festék vagy születéstől fogva színes,ez mindenhogyan rasszizmus!"
Neked már agyadra húzodott a sok festék, kiscica...
Az én véleményem a következő:
Egy tetkó lehet igényes és igénytelen
Egy tetkó állhat jól valakinek, és állhat rosszul
Egy ember szeretheti a tetoválást vagy nem.
Én nem szeretem a tetoválást, gyanítom sosem lesz nekem, mégis van, akin kifejezetten tetszik, jól áll neki (mint egy ruha, vagy frizura. Ez is stílusjegy.)
Vannak azonban, akiken kifejezetten rosszul áll, és hiába az az egyénisége, szégyen- nem szégyen, jobb lett volna, ha meg sem csináltatja.
Néhányunkban van egy előítélet a tetoválás felé, ez azért van így, mert nem ilyen környezetben nőttünk fel. Ez csupán egy sztereotípia, de ugyebár nem a sztereotípiák határoznak meg.
Nagyon sok munkahely van, akár 2016-ban is, ahol nem megengedett a tetoválás, sőt nem is fogják engedélyezni a közeljövőben.
A banki szektorban ha jól tudom, csak látható helyen nem lehet, ugyanígy pl a rendőrségnél, azonban a tűzoltóknál egyáltalán nem lehet tetoválás, és nem azért mert maradiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!