Mit gondoltok a L'oreal Sunkiss Tropical nevet viselő szőkítő spray-éről?
Egy youtuber (Karin Dragos)ajánlotta egyik videójában a tincsek természetes, káros anyagtól mentes szőkítéséhez.Lenne pár megválaszolatlan kérdésem a termékkel kapcsolatban, mielőtt kipróbálnám.
-Tényleg nem károsítja a hajat?Hiszen árnyalatokkal világosabb lesz tőle.
-Ha nem használom, eltűnik a szőkeség, vagy a lefújt részből "örökre" kimarja(?) a festékanyagot és csak a vágás fog segíteni?
-Ez a módszer valóban nem egyenértékű a hidrogénes szőkítéssel, és a hajfestéssel?
Ez hidrogén, hogy lenne már káros anyag mentes? Le sem kell mosni elvileg. Emiatt már károsabb is mint egy átlagos szőkítő, ami mellesleg csak 300 ft. Nem több ezer mint a Sunkiss...
A leszívott haj nem tűnik el, max lenöveszteni lehet.
Szia!
Hidrogén-peroxidot tartalmaz, úgyhogy nem lehet biztosra mondani hogy nem roncsolja a hajat, szerintem a károsodás mértéke hajtípustól függ, hiszen lehet hogy a youtuber haja bírja az ilyesfajta szereket, de lehet hogy valaki másnál a haj roncsolását eredményezi... bizony ilyen látványos eredményhez hozzátartozik a kockázat is.
Szerintem lenő és akkor vágatással megoldható.
A dobozán a szöveg mindent leír, szerintem ez is "hidrogénes szőkítés" hiszen van benne hidrogén, az szőkíti a hajat.
Én a napokban gondolkoztam el komolyan hogy kipróbáljam-e, mert eddig soha nem festettem, nem hidrogéneztem a hajam, de szerettem volna kipróbálni, és szerintem ki is fogom a napokban, csak hát igen, én is félek persze hogy mi van ha az én hajam máshogy reagál és tönkreteszem ezzel, de akkor minél előbb abbahagyom és megpróbálom helyrehozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!