Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszőkítés. Hidrogén? Esetleg...

Triangle123 kérdése:

Hajszőkítés. Hidrogén? Esetleg szőkítő spray?

Figyelt kérdés
Nos, eredeti hajszinem kozepbarna, korulbelul egy eve befestettem sotetbarnara, es azota rubinvorosre vestem, viszont kezdem megunni. Ha valtok, akkor mindenkeppen vagy vilagosabb, intenzivebb vorost szeretnek. Ezt csak szokitessel lehet elerni, vagy probaljak ki mas fajta vorost? Bar nem nagyon szoktam latni a rubinnal intenzivebbet. Vekony szalu hosszu hajam van, ezert tartok a szokitestol, szeretnem inkabb megoldani "egeszsegesebb" modon. Mit ajanlotok?

2015. ápr. 9. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Világosabb vöröst csak akkor érsz el, ha szőkíted is a hajad.
2015. ápr. 9. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Hajradírral leszeded a festéket és fested világosabb festékkel mint amilyen hajat szeretnél. Mert úgyis sötétebb lesz belőle...

Talán ez a legkíméletesebb, de nem biztos hogy tökéletes eredményt kapsz.

2015. ápr. 10. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!