Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szőkítő spray-t hogyan kell...

A szőkítő spray-t hogyan kell használni?

Figyelt kérdés
mennyire szokiti a hajat? egyszeri rafujas utan latszik az eredmeny? hogyan kell hasznalni? mennyibe kerul? karositja a hajat? hajmosas utan kijon bagy bentmarad? meg mit tudtok a szokito sprayrol? elore is koszonom a valaszokat :)

#spray #szokeseg
2015. máj. 14. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Befújod a hajad vele, aztán kimosod. Kiszárítja a hajat mint minden szőkítő, csak ennek az eredményét sem nagyon látod mert alig világosít a hajon valamit.
2015. máj. 14. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Ertem :) Koszonom a valaszodat ^^
2015. máj. 14. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:

"a müllerben lehet kapni (gödöllőn an egy, nem tudom hol vannak még boltok)

1/4 árnyalatot világosít. Sötétszőke, nagyon világos barna hajra ajánlott, mert a sötétebb színeket csibesárgára színezi.

Szóval ha szőke vagy, de nyári hatást szeretnél elérni télen(ugye nyáron kiszívja a strandon a klór, a sok napsütés) így télen is olyan lesz spray-vel, mint nyáron spay nélkül.

Én úgy szoktam használni, ha látom, hogy már ott a hajtövemnél sötétebb hajmosás után fújok egy keveset, megszárítom és kész. kb havonta, vagy még ritkábban szoktam, nem is nézem, csak ahogy látom, hogy na most már kell egy kicsi.(egyébként több idő megszárítani, ha rajta van, kb olyan mint amikor hajhabosan szárítod."

Ezt másoltam innen a weboldalról. Érdemes lenne rákeresned, mert van már ilyen kérdés.

2015. máj. 15. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :) Igen szoke hajam van es eredeti csak mar kezd sotet szokeve vallni es azeet szeretnek hasznalni szokito spray-t :)
2015. máj. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!