Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok arról ha egy...

Mit gondoltok arról ha egy csajnak van egy teli karos tetkója?

Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 23:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%

Nekem nem tetszik.

Nem gondolok róluk semmit, max hogy barátnőnek egyiket se...

Nem épp egy tanult ember jut az eszembe róluk, inkább egy gettószökevény, DE én alapból tetkó ellenes vagyok:)

Számomra bármely tetkó inkább taszít mint vonz, akár igényes akár nem szép akkor se lesz. Véleményem szerint egy "művészi" alkotásnak a vásznon a helye nem pedig emberen

2016. nov. 29. 07:56
 12/23 anonim ***** válasza:
8%
Jah, nem tanult ember jut eszedbe róluk... hát nincs diplomám, a közelében se jartam soha, de nem hinném, hogy most attól valaki több vagy kevesebb, hogy szét van varrva. Önkifejezés... Számomra legalábbis. És nem gettó szökevény vagyok. 😁 És ráadásul van egy 16 hónapos fiam....
2016. nov. 29. 08:12
 13/23 anonim ***** válasza:
6# voltam ... 😂
2016. nov. 29. 08:13
 14/23 anonim ***** válasza:

A kommentemmel személyes véleményt fejeztem ki, azáltal hogy nekem nem tetszik és nem egy tanult valaki jut róla eszembe akár az akár nem, valamint hogy számomra inkább taszító a tetkó mint vonzó, nem volt célom a vita keltés ezért is fogalmaztam meg hogy ez szubjektív véleményt annak ellenére hogy a kérdés a saját mintsem az általános véleményt vizsgálja:)

A gettószökevényt éppen a belinkelt nőkre mondtam nem általánosságban, de ettől függetlenül a szimpátiám akkor se nyeri el egy ilyen nő sem:)

Az pedig végképp nem állítottam hogy kevesebb csak hogy nekem nem tanult ember jut róla eszembe, ez a 2 esemény pedig nem kizárója egymásnak.

A pasi témát pedig hagyjuk hogy a tetkó ellenére van, nyilván van akinek tetszik NEKEM NEM! (szubjektív)

Nyilván mivel a bolygó nagyjából 50%-a férfi így elég valószínű hogy lesz valakid előbb vagy utóbb:)

(ne vedd támadásnak) De gyereke szinte bárkinek lehet 14 éves kortól 50-ig sőt...

2016. nov. 29. 08:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, én is szeretnék a karomra tetkót de max 1et 1et per kar. A teljes karos tetkó nekem nem annyira tetszik se fiún se lányon, de mindig is érdekelt, hogy hogyan valósítják meg, azaz milyen témában. Összevissza több stílusú, vagy egy stílusra koncentrál az egész? Valahogy sose figyeltem meg rendesen az utcán az ilyet, csak azt láttam, hogy színes (vagy esetleg fekete) a karja valakinek. De hogy lesz egész karos tetkó pár mintából? Te hogy szeretnéd, kérdező? :) (Vagy nem tudom van-e már :D)
2016. nov. 29. 09:56
 16/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Kifelejtettem hogy nekem nem lesz a karomon tetkó mert nem tudom milyen munkát kapok, simán lehet hátrány akár csak egy apró minta is :/

2016. nov. 29. 09:57
 17/23 A kérdező kommentje:

Igen egy nagy mint a van a kezemen, nem több összefüggéstelen... 😊

Az pedig ha valaki azt hiszi hogy a tetoválás összefüggésben van az értelmi szintel, az az illető értelmi szintjéről mond el valamit. Azért vagyok én bolttulajdonos vállalkozó, és nem szorulok rá hogy a tetkóm miatt felvegyenek e valahova vagy nem. Egyébként meg ma 2016ban az a munkahely ami tetoválás miatt nem vesz fel valakit, nem lehet valami modern, haladó gondolkodású, úgyhogy ott nem is szívesen dolgoznék 😉

Mivel ma már több a tetovált mint a nem tetovált egy idő után meg kell dőlni a kis elveiknek,vagy dolgozó nélkül maradnak.

Na de külföldön már eljutottak idáig,mi még mindíg a bőrszínnél tartunk,legyen az festék vagy születéstől fogva színes,ez mindenhogyan rasszizmus!

2016. nov. 29. 12:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Minta*
2016. nov. 29. 12:33
 19/23 anonim válasza:
30%

Az emberek mindig első látásra ítélnek. Egy tetkós nyilván másképp ítél meg egy másik tetkóst, pont úgy mint ahogy egy fekete egy feketét vagy egy raszta egy másik rasztát pont

Fizikai munkára bárkit felvesznek kb, de ott ahol fontos az első benyomás oda lehet hogy már annyira nem. Illetve irodába eléggé megválogatják az embereket.

Külföldön is van megkülönböztetés akár tetszik akár nem, nem csak nálunk utána lehet olvasni

2016. nov. 29. 13:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Részemről én nem csináltatnék soha, nekem egyszerűen nem tetszik nőn a teljes karos tetoválás - annak ellenére, hogy láttam már gyönyörűeket. Nekem az alkarom belső felén van egy nagyobb minta, ennél nagyobbat nem viselnék, legfeljebb a hátamon.

Egy ekkora és ilyen látványos felületnél egyébként sokkal inkább érződik a fentebb is emlegetett kirekesztés kérdése. Szociális munkakörben dolgoztam korábban, nálunk sosem volt gond a tetoválás - volt olyan kolleganőm, akinek 7-8 tetoválása volt akkoriban, köztük teljes karos is. Sem ügyfelektől, sem vezetőségtől nem érte hátrányos megkülönböztetés.

Aztán átment más intézménybe, ugyanolyan munkakörbe, és ott még nyáron is zárt, hosszúujjú felsőt kellett viselnie, mert ott nem fogadták el...

Pedig ugyanazt csinálta, mint előtte.

Egyébként főnökként is ugyanolyan fontos ez a benyomás, akár munkavállalóval, akár más cégekkel/ügyfelekkel tárgyalsz. Mindig lesz olyan, akinek nem tetszik - a kérdés az, hogy téged ez érdekel-e. Ha úgy érzed, nem zavarnak az esetleges és alkalmakénti hátrányok, pl. egy elveszített vevő, ha bolt témánál maradunk, akkor hajrá. :)

2016. nov. 29. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!