Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek mennyire gáz egy...

Szerintetek mennyire gáz egy ilyen neten talált képet magadra varratni?

Figyelt kérdés

Gondoltam arra is, hogy én rajzolom meg de amikor inspirációt kerestem neten megtaláltam ezt, és nagyon megtetszett. Szerintetek mennyire számít gáznak, ha ezt varratom föl? Azért gondolkodtam el, mert nem az én ötletem, egyáltalán nem tudom kitől származik, vagy csak számomra veszi ki kicsit furcsán magát?

[link]

2016. okt. 23. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Gáznak nem gáz, sokan válogatnak a neten mintát, sőt, a nagyobb szalonok jó része javasolja is a google, pinterest, deviantart böngészését.

A kérdés az, hogy neked gáz-e? Nem fog-e zavarni, hogy esetleg másnak is lehet ugyanilyen tetoválása?

Alapesetben azt mondanám, vidd el a kiválasztott tetoválóhoz, és kérd meg, hogy varázsoljon belőle valami eredetit. Persze, rajzosként ezt magad is megteheted, de ha nincs tapasztalatod tetoválással, akkor lehet érdemesebb egyeztetni egy profival, mert a papíron és a bőrön nem mindig működik ugyanaz.

Egyébként egy sima tucatmintából is lehet eredetit kihozni, minden művész másképp dolgozik. Nézd meg a manapság nagyon divatos dandelion-bird témát - nem találsz két egyformát neten, hiába van belőle több száz. :)

2016. okt. 24. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt a tetoválást én is néztem, szerintem elképesztően szép. Ha téged nem zavar, hogy nem egyedileg tervezték neked/tervezted magadnak, akkor nem gáz:)
2016. nov. 5. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!