Érdemes tetoválást varratni 16 évesen?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok?(ha vannak)2016. márc. 4. 21:41
1/7 anonim válasza:
Én 18 evesen csinaltattam az elsot,nem bántam meg. Ne csinaltass nagy meretut,inkább kicsit de szépen kidolgozottat.
2/7 anonim válasza:
Nem nagyon érdemes. 16 évesen még nem érett fejjel hozol döntéseket, lehet, hogy em hiszed, de eszméletlenül sokat fog még változni a gondolkodásod, és lehet, hogy az ízlésed is, mire felnősz...
3/7 anonim válasza:
ha lány vagy simán ha fiu akor meg lazán:'D
4/7 anonim válasza:
soha semmilyen korban nem érdemes :D
-szebb nem leszel tőle, de legalább eltaszítasz magadtól jónéhány embert
5/7 anonim válasza:
én 16 évesen csináltattam az elsőt, nem bántam meg, még most is szeretem pedig már 30 vagyok.
akit meg eltaszítok a tetoválásaim miatt, az mehet is a bús pi.csába.
6/7 anonim válasza:
16 évesen csináltattam az elsőt, 17 évesen a másodikat. Nem bántam meg, nem is fogom. Mindkettőnek jelentése van (az egyik az elhunyt anyukám emlékére, a másik meg azért, mert imádom aput). Idén tervezek még csináltatni, természetesen ezek is olyanok, amik fontosak számomra.
21/l
7/7 anonim válasza:
14 évesen csináltattam az elsőt.Nagyon megérte.Azóta nagyobb a fájdalomtűrő képességem.Szerintem csak kicsit csináltass.Nem biztos, hogy mindig a nagyobb a szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!