Ti gondolkoztatok azon, hogy milyen tetkót akartok varratni, és ha igen milyet? Elsősorban 13-14 évesek.
Figyelt kérdés
13/l
Mielött valaki beszólna, még én se biztos, hogy akarok.
2015. nov. 3. 20:00
1/7 anonim válasza:
Nos, nehezen de irok márcsak azért is mert nem a kijelölt(főként) korosztály vagyok hanem 14 hez adj hozzá 10-et én a munkámmal kapcsolatos idézetet szeretnék angolul, még nem biztos hogy akarsz akkor valószínű hogy nem is szeretnél úgy igazán és előbb utóbb ez rossz döntés lenne , divatból ne akarj, mert rossz vége lesz, én már kb.:4 éven keresztül akartam és 18 évesen meglett az első 😊
2/7 anonim válasza:
A te korodban megesik hogy fellángolás nekem szerencsére nem az volt, ja amúgy az első: Winner takes all
3/7 anonim válasza:
Én 16 évesen döntöttem el, hogy milyen tetkóm lesz. És azt is, hogy megvárom a 18-at. És ha akkor még mindig ezt akarom, felvarratom. Addigra már egy másikat is akartam az első mellé. Az elsőt a 18. szülinapom után egy héttel varrattam. A másodikkal vártam másfél évet, ugyanazon okok miatt, mint az elsővel.
Nem bántam meg egyiket se és azt se, hogy vártam.
13 évesen még teljesen mást akartam és most már tudom, hogy megbántam volna.
Ismerősöm 14 évesen varratott (haverja megcsinálta neki) és hihetetlenül gáz tetkói születtek (nem minőségre, az alapötlet volt gagyi. Azóta már 100x megbánta.) Nem véletlenül van korhatár, hálistennek.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok!! Az biztos, hogy (ha lesz) gyerekem neki a nevét és szüleimnek a születési dátumát ( meg a tesómét) szeretném felvarratni. :)
2015. nov. 4. 21:30
5/7 anonim válasza:
Én már 18 évesen akartam, de vártam a megfelelő alkalomra és arra, hogy a lehető legjobb ábrát találjam ki magamra. Sikerült a pár év alatt eljutni a gondolattól a kivitelezésig. 33 éves vagyok!
6/7 anonim válasza:
Nekem ha lesz,akkor egy kutyamancs a tarkómhoz és egy fog a csuklómra mert fogorvos szeretnék lenni . 😊
7/7 Kocsis Izabella válasza:
Én 13 éves vagyok.Nem biztos de nagy valószínűséggel felnőtt koromba szeretnék.Valami egyedit.Amit én vázolok fel és színezem ki.De még én sem tudom hogy milyet szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!