Elsősorban tetoválók, nektek mi a tapasztalatotok?
Érdeklődni szeretnék: aki tetováló, és saját magára is varrt mintákat, milyen érzés? "Nehezebb", mint másra? Ugyan úgy tudtok rá koncentrálni? Mármint nem zavar a munkában az érzés, hogy magatokra tetováltok?
Nagy álmom, hogy egyszer én is belevágjak a tetoválásba (tudom, nem vagyok vele egyedül ;) ). De persze addig még rengeteg gyakorlás, fejlesztés vár még rám, eléggé a jövő zenéje. Egyszer azonban ha eljutok odáig, magamra is szeretnék varrni pár mintát (már ahova tudok), és ezért lennék kíváncsi a tapasztalatokra. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
23/N
Hát, talán egy kevésbé látható, vagy esetleges baki esetén jól takarható felületen egy pici mintát megérne a próbálkozás, csak hogy tudd, milyen érzés :)
Én nagyon szeretnék már ott tartani, de jelenleg még nincs meg a keret minden felszerelés beszerzéséhez. Gyűjtögetek még, meg gyakorlok, rajzolok sokat, vonalvezetést csiszolgatom (tudom, hogy nem ugyanaz rajzolni és tetoválni, de ártani nem árthat).
Az első tetoválást magamnak csináltam ( térd felé qr-kód házassági évforduló van belekódolva, 3,5x3,5cm) Tudni akartam milyen igazi élő bőrrel dolgozni! 3 órán keresztül készült a "nagy mű". Fájdalmat szinte nem is éreztem közbe mert annyira izgultam. A végeredmény jó lett, beolvasta a telefon :) Gyakorlásnak jó volt, ma már jókat kacagok magamba ha eszembe jut az a 3 óra!
Viszont más helyre nem fogok csinálni magamnak, inkább megtervezem és felvarratom a mesteremmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!