Át akarom varratni a tetkóm, de. (? )
Az egész jobb karomon vannak tetkók, és 3 különböző ember csinálta őket. Az első nem volt szimpi mert futószalagon gyártotta a tetkókat, a második elköltözött, a harmadiknak meg olyan más a stílusa, mint ami nekem tetszik, és nem tudta kivitelezni a tetoválást ahogy én szerettem volna. De egyébként emberileg egyikkel sem volt semmi bajom, sőt jól kijöttünk.
Most szeretnék egy másik tetkóshoz elmenni, aki nagyon kreatívnak tűnik és szépen összekötné a karomon lévő mintákat & kisebb alakításokat, takarásokat is csinálna. Viszont kicsit bűntudatom is van, mert ugye az előző tetkósomtól egy köszönöm, nagyon tetszikkel távoztam, most meg megyek letakartatni :D
Ritka eset ez, vagy szerintetek szégyellnem kéne?:/ Mondjuk ha a mostani tetováló felteszi a képet facebookra.Nem szeretnék senkit sem megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!