Szeretnék magamra varratni egy szót van egy mondatot még nem döntöttem el, Azt akarom hogy ne legyen olyan hogy ha valaki ránéz egyből tudja mit jelent! Vélemény?
Figyelt kérdés
Melyik az az írás amely elterjedt tetkók terén és jól is néz ki? Csak ne kínai és Japán legyen. én konkrétan rovásírásra gondoltam, de félek hogy szélsőségesnek hinnének miatta!2013. aug. 25. 07:51
2/9 anonim válasza:
nee rovásírás inkább ne legyen...
3/9 anonim válasza:
Miért gond a rovásírás? Mint ha nem lennél magyar.. Amúgy én is olyat akarok.
4/9 anonim válasza:
Rovásírás jó, és lelehet pontozni, de nekem a kitalált nyelvek is tetszenek. Énoki, tünde,klingon..
5/9 A kérdező kommentje:
2-es válaszadó neked is az a "bajod"a rovásírással mint nekem?
köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 25. 11:41
6/9 .Sandara. válasza:
én koreaiul szeretnék valamit majd :)
7/9 anonim válasza:
Rajtam ez van: "Não há minutos com tantas horas como num segundo que eu passo contigo" Sokan még a nyelvet sem tudják beazonosítani, ha véletlen mégis, lefordítani is nehéz, ráadásul mögöttes tartalma van. Sok sikert! :D
8/9 anonim válasza:
nem tudom neked mi a bajod vele de nekem sok minden miatt nem tetszik. Holt nyelv és szánalmasnak találom hogy azért próbálják rátukmálni az emberekre ezt a nagy " magyar imádatot " mert gazdaságilag az a jó ha magyar terméket veszel..És azzal indokolják,hogy jó ez neked mert hogy itt születtél... De más érvet nem tudnak felsorakoztatni (vagy alig ) ez alatt például a minőségre gondolok.. Nem akartam részletezni de ha már rá kérdeztél : D
Egyébként meg baromi ronda : D és igen szélsőségesnek néznek miatta
9/9 A kérdező kommentje:
8-as válaszadó köszönöm a megtisztelő válaszod!esetleg tippet tudnál adni hogy ha ez nem akkor mi,mert ha csak egy két érv miatt ne rakjam magamra akkor mi miatt.Akkor milyen érv szólna egy Kinai Japán Angol Latin stb mellett...mégis csak Magyar vagyok és most pár nap alatt megtettem pár kilométert és minden városnév alatt ott a rovásírás is szerintem ha ez egy szélsőséges dolog lenne nem lenne ott...
2013. aug. 28. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!