Nem túl gáz dolog a saját nevünket magunkra varratni?
egyszer egy tetoválós műsorban láttam egy nagyon öreg nénit aki magára varratta a nevét, hogy ha akármi történne vele azonosítani tudják majd...kicsit morbid, de valahol őt még meg tudom érteni.
de az hogy valaki csak úgy, mert annyira imádja magát, magára tetováltassa a nevét, az nevetséges. persze lehet hogy van valami nagyon mély jelentése, de szerintem olyan mintha pólót nyomtatna a saját arcképével, vagy magára tetováltatná a vigyorgó portréját koronával a fején vagy nemtudom, az önimádatnak is van egy határa.
de, az.
bár én azt sem szeretem ha tízen - húszon évesek az aktuális nagy szerelmük nevét varratják magukra.
elég gáz, habár ha a nevednek van egy olyan jelentése ami jelent számodra valamit, vagy jellemző rád, vagy inspirál vagy ilyesmi akkor érthető. de ne nagyon látványosan akkor, inkább valami mintában elrejtve hogy csak te lásd.
Ott van például Cara Delevigne. Ő a nevei kezdőbetűit varratta magára, biztos ilyesmi oka volt annak is. Sokáig nem is tudtam mit jelent az a 3 betű rajta de utánaolvastam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!