Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Honnan tudtátok, hogy a...

Honnan tudtátok, hogy a tetkót, amit megcsináltattok, nem fogjátok megbánni soha?

Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 15:19
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Sehonnan :D

Figyelj, vagy megbízol a saját döntésedben, vagy nem. Ha nem vagy elégbiztos a dologban, akkor ne csináltasd. Ha csak átmeneti fellángolásról van szó, ne csináltasd.

De egyébként sokan spontán tetováltatnak, és mégsem bánják meg. Szerintem ez abszolút alkati kérdés. Nekem van jól átgondolt meg spontán tetoválásom is, egyiket sem bántam meg, mindegyiket szeretem.

Nyilván ne tetováltasd magadra az első szerelmed nevét 20 évesen, és ha hajlamos vagy ilyeneken agyalni, hogy, mi lesz, ha megbánod, akkor inkább csak jól átgondolt motívumokat csináltass.

2016. okt. 6. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Olyan dolgot tetováltattam magamra, ami már évek óta nagyon fontos nekem. Nem kapkodtam el a minta választást se, és kerestem egy olyan szakembert hozzá, akiben maximálisan megbíztam. Azóta is nagyon szeretem a tetoválásom, és a mai napig rácsodálkozom néha, hogy mennyire tetszik. Szerintem sosem fogom megbánni.
2016. okt. 6. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Én mindig várni szoktam pár hetet/hónapot, miután megvan, milyen mintát szeretnék. Csak akkor kezdem el intézni a tetováltatást, ha még az eltelt idő után is akarom. De egyébként lehet, hülyének gondoltok, de ha megtalálom a megfelelő mintát, mindig érzem a gyomromban, hogy "igen, ez kell nekem". Még egyet sem bántam meg, pedig van pár.
2016. okt. 7. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert egy nagyon szép élményre emlékeztet, amit senki és semmi nem tud felülírni. 5 éve van meg a tetoválásom, nemrég üttettem át újra.
2016. nov. 7. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!