Krémmánia oldalra be tudtatok ma már lépni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 21:52
1/9 anonim válasza:
Igen, az előbb is beléptem. Simán működik nálam.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Nekem nem sikerül egész nap, mindig azt az "upsz, nem sikrült belépni..." szöveget írja ki. :(
2015. aug. 9. 22:47
3/9 anonim válasza:
Nekem is sokszor kidobja azt az ablakot, de ma pont nem rosszalkodott.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Olyan idegesítő ez, már majd szétrobbanok. Nekem mióta új az oldal, nagyon sokszor csinálja ezt, főleg hétvégén. Géppel nincs baj, csak a Krémmániával van gond nagyon sokszor.
2015. aug. 9. 23:58
6/9 anonim válasza:
Ki sem lépek sose, szóval így be sem kell. :)
7/9 A kérdező kommentje:
6. Köszi, akkor megpróbálom így, csak egyszer már végre bejussak! .)
2015. aug. 10. 13:38
8/9 anonim válasza:
Én sose lépek ki, az újítás óta mégis nagyon gyakran hibát dob. Elég lapozni vagy márkára, termékre ugrani. Kicsit bosszantó, mert az átállás óta hónapok teltek el, előtte meg semmi gond nem volt, szóval tuti ott van a hiba. Mondjuk a fejléces elírások is benne maradtak, úgyhogy nem nagyon fejlesztgetik szerintem. :(
9/9 A kérdező kommentje:
8. válaszoló: Így van ahogyan írod! Ha véfre sikerül is belépnem, a lapozásnál már el is akad, néhány oldalnál többet nem tudok megnézni! Hónapok óta ez van, mióta megújjították, nekem a régivel semmi bajom nem volt, tökéletesen működött. Nagyon dühös vagyok ez miatt.
2015. aug. 11. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!