Csak nekem nem hagy véleményt írni a krémmánia? Mi baja lehet?
elsőnek
Nem, nem regisztráltam; nem írtam több, mint 200 véleményt; nem töltöttem fel sminkeket, se krémeket, se teljes összetevő listákat, sőt még márkát se...
Köszönöm, hogy hülyének nézel...
második
Megpróbáltam ma is, nem hagyta, de örülök, hogy nem egyedülálló a problémám...ha holnapig nem javul, felveszem velük a kapcsolatot, megkérdezem mit tegyek.
Köszi a választ.
Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki megpróbált regisztráció nélkül írni oda...így gondoltam ez nem okozhat problémát...
Egyébként meg nem azt kérdeztem volna, hogy "Mi baja lehet?", hanem azt, hogy "Miért nem hagy véleményt írni?"...Tudtommal ez utóbbi kérdést nem tettem fel...
De még ha az első kérdésemre válaszoltál volna, akkor se az volt a kérdés, hogy "Miért nem tudok írni?", hanem az, hogy másnak rendesen működik-e a szerver, és csak én vagyok béna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!