Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem nem hagy véleményt...

Csak nekem nem hagy véleményt írni a krémmánia? Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Regisztráltál? Megerősítetted a regisztrációdat? Csak akkor enged!
2014. jún. 24. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Pár napja volt ilyen hiba, de elvileg már működik. Ha neked még mindig nem, akkor írj nekik facén vagy nem tudom. :D
2014. jún. 24. 10:59
 3/7 A kérdező kommentje:

elsőnek

Nem, nem regisztráltam; nem írtam több, mint 200 véleményt; nem töltöttem fel sminkeket, se krémeket, se teljes összetevő listákat, sőt még márkát se...

Köszönöm, hogy hülyének nézel...

második

Megpróbáltam ma is, nem hagyta, de örülök, hogy nem egyedülálló a problémám...ha holnapig nem javul, felveszem velük a kapcsolatot, megkérdezem mit tegyek.

Köszi a választ.

2014. jún. 24. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Honnan kéne ismerjelek, hogy tudjam, hogy ezeket megtetted? Máskor írd oda ezeket az infokat is, és akkor talán nem néz senki "hülyének"! Egyébként meg nem rosszból írtam, nem azért javasoltam ezeket, mert hülyének néztelek, de mindegy...
2014. jún. 24. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki megpróbált regisztráció nélkül írni oda...így gondoltam ez nem okozhat problémát...

Egyébként meg nem azt kérdeztem volna, hogy "Mi baja lehet?", hanem azt, hogy "Miért nem hagy véleményt írni?"...Tudtommal ez utóbbi kérdést nem tettem fel...

De még ha az első kérdésemre válaszoltál volna, akkor se az volt a kérdés, hogy "Miért nem tudok írni?", hanem az, hogy másnak rendesen működik-e a szerver, és csak én vagyok béna...

2014. jún. 24. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Jézusoooom... :DDD szerintem itt fejezzük be ezt a beszélgetést... :D
2014. jún. 24. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy nem offolod szét a kérdésemet...
2014. jún. 25. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!