Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Honnan tudtátok, hogy a...

Honnan tudtátok, hogy a tetkót, amit megcsináltattok, nem fogjátok megbánni soha?

Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 15:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

én sehonnan, mert nagyon megbántam, h 19 évesen divatból tetováltattam valami baromságot, és most meg egy vagyonba kerülne a leszedése. sajnos nincsen rá pénzem...

annyira utálom, hogy strandra sem járok emiatt. 24L

2016. okt. 5. 15:27
 2/14 anonim válasza:
70%
Értelmes ember nem tetvoáltat divatból! Ennyi.
2016. okt. 5. 15:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyat tetováltatnék aminek jelentése van számomra, ezért mindig fontos lenne számomra
2016. okt. 5. 15:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehonnan. De ha hezitálsz azon, h szeretnél-e vagy sem, akkor nem szeretnél.
2016. okt. 5. 15:58
 5/14 anonim ***** válasza:
17%
Mostanába csak ilyen divat tetkó van. Még hogy jelentése . A kinai jeleket szinte senki nem tudja mit jelent. Nagyon kevés az aki nem bánja meg később. Ráadásul egyáltalán nincs benne semmi szépség.
2016. okt. 5. 16:15
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Mert minden tetoválásom fontos jelentéssel bír számomra. Divatból soha semmit nem pingáltattam volna magamra.
2016. okt. 5. 16:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen én is azt hittem, hogy valami nagyon mély, személyes jelentése van a tetkómnak, most meg már tudom, hogy akkor divatból csináltam...

jó annak, aki soha nem bánt meg semmit, amit csinált.

vagy csak fél beismerni.

1ső voltam...

2016. okt. 5. 16:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Rendben kedves 1ső, te megbántad és rosszul érzed magad tőle. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki aki tetoválva jól érzi magát a bőrében és nem bánta meg, az csakis tinip**a lehet.
2016. okt. 5. 16:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod hogy később teszem fel 10 év múlva megbánod e. Az ember változik. Én 6 évvel ezelőtt csináltattam a másodikat és a a harmadikat. Mivel elég sok idő eltelt a kettő között, nyilván nem bántam meg az ezelőttit sem, meg ezt sem fogom. Ja és még akarok legalább kettőt.
2016. okt. 5. 18:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, lehagytam hogy a harmadikat ma csináltattam.
2016. okt. 5. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!