Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dauerolt hajúak! Friss fauer...

Dauerolt hajúak! Friss fauer után hány nappal tudtatok hajat mosni anélkül hogy kijött volna a dauer?

Figyelt kérdés

Én már nagyon megszeretném mosni, de tanácstalan vagyok mert valahol azt mondják 2 napot valahol 1 hetet kell várni vele. Én csütörtökön dauerolta anyukám, azaz 2 napja. Már moshatom?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jún. 18. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A dauer annyit jelent, hogy tartós - azaz mosástól nem jön ki. Akár azonnal is moshatod a hajad!!!!!
2016. jún. 18. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Pont tegap néztem a Doktor Szöszit, ahol úgy jött rá, hogy a dauerolt hajú csaj hazudik, hogy azt állította, elment a fodrászhoz dauerre, aztán hazament, zuhanyzott, hajat mosott... és itt bukott le :) Tehát nem hinném, hogy azonnal lehet. Várj vele, ameddig nem zavar már nagyon, de pár napot biztos.
2016. jún. 18. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

NEm értem: én 20 éve csináltatok dauert és minden alkalommal otthon az elsö, hogy megmosom a hajam.

Eddig sosem tünt el belöle a hullám, és semmi baja sem lett.

2016. jún. 18. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
2-es vagyok. Te biztos sokkal jobban tudod, én csak egy filmre alapoztam :)
2016. jún. 18. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
2-es: nem neked szólt föként a válaszom, hanem a kérdezönek :)
2016. jún. 18. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Én meg fodrász vagyok és tudom, hogy a doktor Szöszinek volt igaza: dauer után még napok kellenek, hogy a hajban levő kötések véglegesen rögzüljenek, vagyis gyengíthető a dauer a mosással. Három napot szoktak ajánlani mosásig.
2016. jún. 18. 21:15
 7/8 anonim válasza:
Nekem 2 napot mondott a fodrász.
2016. júl. 5. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Dauer gyártója válogatja, és inkább többet várj, mint kevesebbet és tönkretedd a dauert.
2016. júl. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!