Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyi idő telt el két tetovál...

Mennyi idő telt el két tetoválásod között?

Figyelt kérdés

Nekem még nincs egy se, de ennek csak az az oka, hogy a szüleim és a nővérem nem szeretik a tetkókat. Nem tudják megtiltani, mert nagykorú vagyok, de valahogy úgy érzem, muszáj várnom addig, amíg elköltözöm. (ez kb. 3 év múlva esedékes)

Szóval, nincs egy darab tetkóm se, de már 3-at szeretnék. :D Egyet 4 éve, egyet is kb azóta, de az jobb is hogy még nincs, mert azóta korrigáltam a fejemben, javítgattam, kiegészítettem, és egyik csak egy friss döntés eredménye.

Tehát elképzelhető, hogy három év múlva minimum kettő tetoválást csináltatok kevés időn belül.

Ti mennyit vártatok az első és a második között mondjuk?

2016. szept. 5. 20:11
 1/5 anonim válasza:
Eggész pontossan 1 hónap 3 nap 2 perc és 20 másodpercnek kell eltelnie.
2016. szept. 5. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez vicces lenne, ha az lenne, de nem az a kérdés, hogy mennyinek KELL, hanem nektek, gyakorisoknak, akiknek minimum két tetkójuk van, mennyi idő telt el. :)
2016. szept. 5. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Én az elsőt 2 héttel a 18. szülinapom után csináltattam :D

Az 1. és a 2. között majdnem 9 hónap telt el.

A 2. és a 3. között kicsit több, mint 6 hónap.

A 3.-at 2 és fél hónapja csináltattam, de már tervezem a következőt :D (Csak kell rá pénzt gyűjtenem, szóval még nem most fogom megcsináltatni.)

2016. szept. 5. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elsőt a 18. szülinapom utáni héten csináltattam.

Ez januárban volt. A következőt másfél év múlva júliusban, majd már csak fél évet vártam és januárban lett meg a harmadik.

Azóta nincs több, valószínűleg várok vele legalább az első gyerek utánig, de lehet, hogy később (a gyerekeim neveit szeretném még)

Egyébként az első 2 között azért telt el ennyi idő, mert az első eléggé fájt. Na meg a második a hátamon van, így olyankor kellett megcsináltatnom, amikor nem 100 réteg ruhát hordok és van aki segítsen ápolni (akkor még volt nyári szünetem)

2016. szept. 5. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nalam eddig 2 ev volt az atlag, de most mar megengedhetem magamnak, hogy surubben menjek
2016. szept. 29. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!