Mennyi idő telt el két tetoválásod között?
Nekem még nincs egy se, de ennek csak az az oka, hogy a szüleim és a nővérem nem szeretik a tetkókat. Nem tudják megtiltani, mert nagykorú vagyok, de valahogy úgy érzem, muszáj várnom addig, amíg elköltözöm. (ez kb. 3 év múlva esedékes)
Szóval, nincs egy darab tetkóm se, de már 3-at szeretnék. :D Egyet 4 éve, egyet is kb azóta, de az jobb is hogy még nincs, mert azóta korrigáltam a fejemben, javítgattam, kiegészítettem, és egyik csak egy friss döntés eredménye.
Tehát elképzelhető, hogy három év múlva minimum kettő tetoválást csináltatok kevés időn belül.
Ti mennyit vártatok az első és a második között mondjuk?
Én az elsőt 2 héttel a 18. szülinapom után csináltattam :D
Az 1. és a 2. között majdnem 9 hónap telt el.
A 2. és a 3. között kicsit több, mint 6 hónap.
A 3.-at 2 és fél hónapja csináltattam, de már tervezem a következőt :D (Csak kell rá pénzt gyűjtenem, szóval még nem most fogom megcsináltatni.)
Az elsőt a 18. szülinapom utáni héten csináltattam.
Ez januárban volt. A következőt másfél év múlva júliusban, majd már csak fél évet vártam és januárban lett meg a harmadik.
Azóta nincs több, valószínűleg várok vele legalább az első gyerek utánig, de lehet, hogy később (a gyerekeim neveit szeretném még)
Egyébként az első 2 között azért telt el ennyi idő, mert az első eléggé fájt. Na meg a második a hátamon van, így olyankor kellett megcsináltatnom, amikor nem 100 réteg ruhát hordok és van aki segítsen ápolni (akkor még volt nyári szünetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!