Lehet, hogy Te jársz olyan helyekre ahol csak fekete van. Az én ismeretségi körömben szinte kivétel nélkül csak színesek vannak. Az egyetlen kivétel én vagyok, mert nekem most csak fekete van, de következőre én is színeset tervezek.
2016. ápr. 21. 22:16
2/8 anonim válasza:
Szerintem azért mert az többe kerül. Nyálazd végig ezt a kategóriát, minden második kérdés arról szól hogy "ez mennyibe kerülne" vagy "tudtok-e olcsó tetoválót".
Az emberek túlnyomó része hirtelen ötlettől vezérelve tetováltak, minél hamarabb akar mindent. Egy részletes, színes tetoválás általában sok pénzt, több alkalmat, sok türelmet(gyógyulás) igényel.
2016. ápr. 22. 00:19
3/8 anonim válasza:
A színek idővel kifakulnak, egy színes tetkót 5-10 évente fel kell "újítani". Az megintcsak pénz.
2016. ápr. 22. 08:15
4/8 anonim válasza:
Rajtam csak színes van eddig :D Na jó, nem, mert egy van, ami nem színes. A "legtöbb" akiket írsz, valószínűleg csak divatmajmolók. Persze van, aki jobb szereti a fekete árnyalatos tetoválásokat. Én a színeket jobban ;)
2016. ápr. 22. 18:37
5/8 anonim válasza:
Szerintem főleg nőknél azért nincs sok színes tetoválás (legalábbis ha látható helyen van),hogy a színek ne üssenek el a ruháik színeitől.
2016. ápr. 22. 19:52
6/8 anonim válasza:
Utolsó szerintem ez hülyeség :D
Nő vagyok és csak színes tetoválásom van ;) és azok akiket ismerek nagy többségében színes mintát varratnak magának.
Szerintem a válasz hogy a tetoválások harmonikusak legyenek :)
gondold el fele fekete fehér, másik fele színes :D
2016. máj. 4. 14:05
7/8 anonim válasza:
mert színek azok igazából mérgek. rengeteg allergiás reakciót okoznak (főlleg a piros) és sokan nem kockáztatnak.
2016. jún. 17. 23:45
8/8 anonim válasza:
# 7 Na most ezt jól beböffentetted mindenféle háttértudás nélkül..
Persze, mint minden a tetováló festék is okozhat allergiás reakciót, de ez nem jelenti azt hogy méreg. A tej vagy a mogyoró is méreg? Arra is sokan allergiásak. A tetováló festékek nagyon komoly szabályozás mellett készülnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!