Kb mennyibe kerül egy kb tenyérnyi nagyságú tetkó? Ha fekete fehér, avagy ha színes?
Tudom, hogy helytől is függ. Legyen az is - ami az árt illeti - középkategóriás. Ajánlhattok szalonokat is Budapest fele.
( Tudom, hogy itt általában még a legegyszerűbb kérdéssel is szeretnek kötekedni, légyszi ezt most ne :))
8-45 ezer között. Ez függ a minta bonyolultságától, stílusától. Az, hogy fekete-fehér, vagy színes, nem nyom sokat a latban már. Lehet egy tenyérnyi 8-10 ezer minimal stílusban, vagy nonfi, de lehet egy több színből álló dotwork-féle bonyolult minta, vagy realisztikus/3D hatású is... Hiába az adott felület, nem mindegy, mivel kell kitölteni azt.
Célszerű a szalonnak/tetoválónak küldeni a mintáról képet, méretet, leírni, hogy hova szeretnéd...stb, hogy kérsz tőlük/tőle árajánlatot rá.
Szalonok?
Invictus, Swastika, Everest, Maniac, Celtic Moon,...stb. Sok jó hely van.
Egyet nem ajánlok, WestEnd-tattoo-t. Ha westend, akkor Fetish tattoo inkább ;)
Remélem hasznos voltam.
Köszi :)
geometrikus minimál dolog lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!