Színes vagy fekete-fehér?
Nekem van színes és fekete tetoválásom is.
A színes a karomon van, szóval egész nyáron éri a napsütés, de nem fakult meg. A fekete már kicsit fakult.
Én színeset csináltatnék.
Mondjuk ha jóanyagokkal dolgozik a tetováló és jól, akkor jól bírják a tetoválások, persze idővel mindegyik fakul, de nem mindegy, mennyi az az idő.
A rózsaszínhez passzoló szín kérdésében nem tudok segíteni, nézegess neten rózsa tetkókat, neked kell , hogy tetszen, rajtad lesz majd. :)
az elsonek mondanam, hogy gondolkodj mielott valaszolsz.. eleg regota akarom mar, ez egy emlek lenne.. nem hiszem, hogy ekkora bun nem tudni, hogy szines vagy fekete, mert ja nem ertek hozza melyik birja tovabb.. es mi illik a rozsaszinhez, vagy akkor mar a piroshoz.
a masodiknak meg nagyon koszonom a hasznos valaszat!:))
jó tetoválásnak kutya kötelessége nem kifakulni, akár színes akár nem.
A pinkhez nehezebb hozzáöltözni viszont ha szép fehér bőröd van látványos. Ha barnább vagy, akkor inkább a bíbort ajánlanám, esetleg a szederlilát.
2-es vagyok.
Kutya kötelessége nem kifakulni...
Igen, x évig. De ha a legjobb helyen csináltatod, akkor is majd ki fog fakulni kicsit.
Én az egyik legjobb helyen csináltattam, ő jó festékkel is dolgozik, és ő mesélte, hogy majd azért egy 10-15 év múlva lehet hogy kell vele még kicsit dolgozni.
Az első fakulás azért van, mert a tetoválás nem a bőrön hanem a bőrBEN van. Mivel ránő a bőr a festékre, a két szín összeadódik.
15 éves fakulás? Lol, erről max. annyi tapasztalat van, hogy a 15 évvel ezelőtti festékek milyenek voltak. A 2000 évek környékén még iszonyatos dolgok voltak, pl. gennyedző tetkók, festékkel túlnyomottak, higénia sem volt még a helyzet magaslatán a legtöbb helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!