Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Színes vagy fekete-fehér?

Színes vagy fekete-fehér?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy tetovalast, ket rozsat szeretnek a combomra ket mondattal. Mar csak azt nem tudom eldonteni, hogy szines legyen vagy fekete a rozsa? Ha szines lenne mindenkeppen elenk rozsaszin lenne az egyik, de a masik akkor? Eleg regota gondolkozok ezen, de nem tudom eldonteni. Es melyik a tartosabb? A valaszokat elore is koszonom!:) 19/L
2015. jún. 9. 10:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

persze, tipikus ez igaz. de en nem veletlenul valasztottam rozsat, ez egy hosszu tortenet, de szamomra lesz jelentese es nekem ez a legfontosabb:) az utolso ketto nagyon tetszik.

visszaterve a szinekre, rozsaszin es kek osszeallitas?

2015. jún. 9. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kékkel jó.

Most nézegetem a tetkókat és a piros+kék az elég búcsúsnak tűnik :)

De a pink+kék az nem rossz.

De nekem ez is tetsik, pink+sárga:

[link]

2015. jún. 9. 12:22
 13/15 A kérdező kommentje:
az is szep!:) mar ott tartok, hogy egy szinu legyen, de ugye a ket rozsa egymast fogja erinteni, lehet hulye kerdes, de nem fog osszeolvadni a ket rozsa ha egy szinu lesz? lattam olyan kepeket ahol nem igazan tetszik, mert igy osszeolvadnak, de viszont mashol meg tok szep
2015. jún. 9. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elmondod a tetoválódnak, hogy nem szeretnéd, hogy összefolyjon, akkor simán megoldja árnyékolással, vagy ilyesmi.
2015. jún. 11. 14:52
 15/15 A kérdező kommentje:
koszonom:)
2015. jún. 11. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!