Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Akinek van színes felkaros...

Akinek van színes felkaros tetkója és egybe csinálták (4-5-6 órás munka) válaszolna nekem?

Figyelt kérdés

Szombaton csinálták 5 óráig a színes felkaros mintámat. Van már 5 tetkóm, de ez az első színes, és hát, tök máshogy viselkedik és sokszor aggódok (bár a tetoválóm tegnap megnézte, ő azt mondta nincs baj vele).

Szóval egy ilyen nagy volumenű munka után nektek meddig volt érzékeny? AZ első 2 nap kegyetlen volt, fóliázva viszont utána már aludni is tudtam rajta. Most már nem kell fóliáznom, megint eléggé fáj, rosszul aludtam, nem tudtam ráfeküdni :(

Menni idő után kezdte ledobni magát a színes rész? A feketét már szinte a 2. naptól viszontláttam a törlőn, a színesek még nem (vagyis 2 pici helyen borsónyi részen lehámlott a színes, de ennyi).

Fólia nélkül nektek is ilyen baromi könnyen kiszáradt? Már kifogyasztottam a gyógyszertár bepanthen raktárát, és tökre érzékeny ahogy száraz tök hamar.

Azt hiszem ennyi, kérlek osszátok meg a tapasztalataitokat! Kicsit parás, meg hipochonder vagyok már minden sz*rt beképzeltem magamnak :D

2016. febr. 18. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem egy teljes felkaros színes van.

Én nem fóliáztam, hanem miután készen lett, kb 3-4 óra múlva levettem a fóliát, hideg vízzel lemostam, aztán amint megszáradt, bekentem Bepanthennel.

Reggel, délben és este kentem, nagyon-nagyon vékony rétegben.

Fájni eléggé fájt... kb 3-4 napig.

Kb 1 hét után kezdte nekem el ledobni a festéket.

És nem száradt ki egyáltalán.

2016. febr. 18. 14:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat. Hát ez nekem ez 5. nap volt. Konkrétan fájni nem fáj, de még elég érzékeny. Jó lenne ha már legyógyulna. Az alja nem olyan szép. Folyton kenem, de mégis mintha ki lenne száradva. Na mindegy, meglátjuk mi lesz belőle :)

Ha még van valaki az ő tapasztalatát is szívesen meghallgatom.

2016. febr. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!