Ki melyiket tetováltatná magára? 1:Élni annyi, mint küzdeni. 2:Aki megtalálja önmagát, már sehol nem tévedhet el! 3:Célozd meg a Holdat - még ha el is hibázod, a csillagok között landolsz
11, 14, 18 vagyok
A nevem Rita, 40 éves vagyok, 2 gyerek anyukája, van a lapockámon egy tigris tetoválás.
Na, most hitelesebb vagyok? Ugye, hogy nem. :)))
"amugy meg akkora szája van mindnekinek akkor NÉVVEL irjatok..!"
Erre válaszoltam, gondolom, az utolsó hsz-od nekem szólt.
Látod, hogy nincs értelme névvel válaszolgatni? Most azzal sokra mész, ha engedélyezem, hogy kiírja a felh.nevem, ami meg Riri?
Nincs jelentősége annak, hogy névvel, vagy név nélkül válaszolunk.
Nem kell minden szaron megsértődni, felháborodni.
Ha tetováltathatsz magadra, mert nagykorú vagy, akkor döntsd el, hogy mi kerüljön rád, ne itt kérj megerősítést, vagy ha mégis, akkor fogadd el, a negatív válaszokat is.
'95-ös születésű létedre az intelligenciád egy 12 éves kislány szintjén van, már bocsi. Ezek véleményem szerint nagyon elcsépelt, és nyálas idézetek, de ha neked tetszik nem baj, tedd ki a szobád falára, de ne tetováld a testedre, mert mindenki idiótának nézne, ráadásul ha egyszer megjön az eszed, nagyon megbánod majd. Gondolj bele, hogy ez nem egy lemosható rágós tetkó, egész életedben magadon viseled majd, és a saját unokáid fognak hülyének nézni öregkorodban.
Én, ha valaha is tetováltatnék valamit, az személyes dolog lenne, nem egy facebook idézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!