Milyen sminkelni tanító könyvet ajánlanátok, egy amatőr, csak önmagát sminkelni akaró kamasz lánynak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 17:27
1/3 anonim válasza:
az alexandrában lehet találni, csak 2-3 ezzel a témával foglalkozó könyv van, nézd meg ott
2/3 anonim válasza:
youtube...olcsóbb, érthetőbb(még akkor is ha nem tudsz angolul), egyszerűbb, részletesebb és millióféle smink van fent...már magyarul is
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket.
Csak tegnap volt a szülinapom, és egy nagy pizzán kívül más ajándékot nem sikerült nekem kitalálni idehaza, gondoltam egy ilyen sminkes könyv jól jönne... csak nem tudom melyiket érdemes kérni, amikbe tényleg hasznos, megvalósítható dolgok, amatőröknek való tippek vannak, a legalap dolgok. Csak akkor címet kellett volna mondanom, hogy melyik könyvet szeretném...
2010. okt. 6. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!