Ki melyiket tetováltatná magára? 1:Élni annyi, mint küzdeni. 2:Aki megtalálja önmagát, már sehol nem tévedhet el! 3:Célozd meg a Holdat - még ha el is hibázod, a csillagok között landolsz
Ha fizetnének érte se tetováltatnék ilyen közhelyeket magamra.
Megpróbáltam beleélni magam egy "ha az életed múlna rajta" szituációba, de így se tudom eldönteni, hogy melyik az amelyik nem tűnik akkora baromságnak, mint a másik kettő.
De gondolom te se tudod eldönteni, különben nem itt kérdezgetnéd.
Összesítve: mind a három nagyon gáz. Imádom a tetoválásokat, de ez.... Inkább nem.
Ha már ilyen ostobaságon törném a fejem akkor inkább ezt tetováltatnám magamra
"Mentsd meg a földet! Ez az egyetlen bolygó ahol lehet csokit kapni"
Ezt legalább sokan értékelnék :)
Drága!
Amit te akarsz magadra tetováltatni az a tipikusan zagyva facebookos, nyálas szövegek amit ha az ember lát valaki testén az első gondolata az lesz,, hogy
"biztos zacskós leves van az agya helyén"
Vagy
" szegénykém! Azt hiszi ez olyan szép idézet???"
De végül is a te tested, és saját magadból úgy csinálsz bazári majmod ahogy jól esik.
De ha vigyorognak rád, nem azért teszik, mert olyan szép vagy, hanem mert szimplán idiótának néznek.
Oltás vagy sem, hidd el, hogy a legtöbb emberből ezt váltja ki, ezek az idézetek naponta szembe jönnek és teljesen jelentéktelenek is ezért
Idézetek eleve sablonosak szerintem, mert nehéz olyat találni, ami nincs agyon majmolva
Ha valami elvont dolgot akarsz keress több értelmű képeket, pl: nekem nagyon tetszenek a BANSKY féle graffitik, eltudnám képzelni némelyiket tetoválásként is és tényleg elgondolkodtatók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!