Miért baj az, ha valaki csak sminkkel tudja elfogadni önmagát?
Nagyon sok sminket használok(15 éves vagyok).
Szemöldök árnyaló,korrektor,alapozó,púder,bronzosító,műszempilla+spirál,vajszínű szemceruza,szemhéjtus,barna szemhéjpúder.
Mert az nem te vagy, hanem egy álarc. Vagyis nem fogadod el magad. És mások sem. Mert nem téged látnak, hanem a maszkodat.
És nem is normális, hogy valaki csak vakolattal mer kimenni mások közé. Főleg 15 évesen.
És persze baromi kényelmetlen is lehet, hogy ennyi készülődést igényel.
elég sokan nem tudják elfogadni magukat így vagy úgy. ettől még nem marad egyedül az ember. én sem szeretem magam, ahogy kinézek, mégis elfogad a barátom pl.
igazából ez csak neked probléma leginkább, neked rossz, neked kényelmetlen. könnyen lehetsz boldogtalan is emiatt egész életedben, amíg így állsz magadhoz.
5: Ez nem konzervatívság. Én is sminkelek. Ahogy írod, kiemeli a dolgokat.
De a kérdező saját maga írta, hogy ő nagyon sok sminket használ. Az viszont már nem jó. Oké lehet egy-egy alkalomra. De minden nap felesleges. És az nem normális, ha valaki a nagyon sok smink nélkül rosszul érzi magát.
Szerinted az normális, hogy valaki mindennap műszempillát használ? 15 évesen?
Szemöldök árnyaló? Az meg minek? Nem elég, ha szép formára van szedve?
Korrektor: Ez kell persze.
Alapozó: Teljesen felesleges, nem hagyja lélegezni a bőrt, különben is ilyen fiatalon még minek, elég a korrektor.
púder: Szintén egy fölösleges fos.
bronzosító: Szintén egy újabb réteg értelmetlen vakolat.
műszempilla: nagyon nevetséges egy 15 éves kiscsajon, különben is, csak alkalomra való.
spirál: az nem lenne baj, műszempilla nélkül.
vajszínű szemcerka: minek az?
szemhéjtus: egy szép, ízléses tusvonal még elmegy, de ne valami vastag, Amy Winehouse félét.
barna szemhéjpúder: ismét csak minek?? Ez így együtt nagyon sok, főleg, hogy az arcodra rengeteg felesleges dolgot felpakolsz.
És még nekem mondja anyukám, hogy a szempillaspirál+fekete szemcerka nagyon sok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!