Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért baj az, ha valaki csak...

Miért baj az, ha valaki csak sminkkel tudja elfogadni önmagát?

Figyelt kérdés

Nagyon sok sminket használok(15 éves vagyok).

Szemöldök árnyaló,korrektor,alapozó,púder,bronzosító,műszempilla+spirál,vajszínű szemceruza,szemhéjtus,barna szemhéjpúder.

2015. szept. 26. 09:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
rosszindulatú+agresszív,abból táplálkozol,hogy mást oltogatsz,mert neked nincs semmiféle értéked,gyáva vagy egyéniségtelen,szabályok sorozata,saját gondolatod,önálló eszméid,érveid ,filozófiád,eszed nincs.Belerugsz bárkibe aki kilóg a sorból,a valós gyilkosokat,kártékony emberektől meg félsz,nyalod a seggük.Gratulálok szép 16 éves vagy,egy szenny vagy.Nem ismered a relativitást a toleranciát,a különbségeket,a filozófiát.Csak betanultál pár mocskos etikát és majmolod,de sose gondolkodtál el mi az értelme,mert filozófiailag meg agyilag 0 kapacitásod van.Grat.Fő,hogy oltogatjátok egymást,meg megpróbáltok folyton felel egymásnak.Mondcsak,tettél már valami,azért,hogy szebb legyen a világ?Segitenél egy rászorult szerencsétlennek,aki számodra visszataszitó,vagy leköpnéd mert igénytelen,vagy ilyen olyan.Szánalmas vagy,szánalmas ez az egész nemzet.
2015. szept. 26. 17:54
 12/18 anonim ***** válasza:
A baszott helyesirásotokból meg még senki se lett milliárdos,az mindig,mindig azoknak a fegyvere marad akiknek nincs mást.Sajnálom a kérdezőt,hogy ilyen nyamvadékok között él.Sok kitartást.
2015. szept. 26. 17:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem viszont igenis felesleges ennyi szart magára kennie 15 évesen. Lehet, hogy durvábban fogalmaztam meg a mondandómat, mint kellett volna, de szerintem akkor is sok ilyen idősen az alapozó, púder, és a bronzosító. Teljesen felesleges, nagyon mű hatású. És igenis baj, hogy ez a szerencsétlen csaj csak ennyi vakolattal a fején képes elfogadni magát. De hát nem is csodálom, ez ömlik az újságokból, a modelleken is rengeteg a smink, és ez a lány meg csak beáll a sorba. Csak az a baj, hogy később nagyon csúnyán ráncos lesz a bőröd, és ne mondja nekem senki, hogy ezek a mai sminkcuccok már nem olyanok. Lehet, hogy annyira nem, mint régen, de szerintem nem tudjátok mit tartalmaznak ezek a kozmetikumok. Még egyszer elnézést a durva megfogalmazásért.
2015. szept. 26. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:

7: De hát a kérdező saját maga írta úgy, hogy nagyon sok sminket használ.

Akkor az nem hiszem, hogy relatív lenne.

2015. szept. 26. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha ez kevés smink, akkor mi a sok? Ezt meg most nem értem.. Mi vagyunk a rosszindulatúak? Senki sem bántotta a kérdezőt, csak közöltük vele, hogy felesleges amit csinál, meg azt is, hogy miért nem jó az amit csinál.. Pszichésen egyáltalán nem tesz jót, mert ez csak további önbizalom hiányhoz vezet.. És pontosan TE hordasz el minket mindenféle korlátolt, bunkó, parasztnak, csak azért, mert nem értesz velünk egyet. Mi csak szeretnénk ennek a szerencsétlen lánynak tanácsokat adni, hogy ne költse értelmetlenül a pénzét, illetve ne tegye tönkre feleslegesen a bőrét, hogy ne legyen 5 év múlva ráncos. Mikor még gimis voltam, egyik csaj osztálytársam 18 volt, és legalább 30nak kinézett olyan durva ráncok voltak az arcán a sok alapozó miatt, pedig az anyja kozmetikus... Amikor a fiúk megfürdették a hóban és lejött a sminkje, akkor láttuk.. Na de visszatérve a kérdezőre.. a legtöbb smink amit használ, nem emel ki semmit, csak egy felesleges réteg ami csak elősegíti a ráncosodást. De egyébként te sem értesz valami sokat a kémiához meg biológiához, (azt meg hogy a fizikát hogy hoztad ide már abszolút nem értem) mert teljesen mindegy milyen drága alapozóról beszélünk, ha rákeni a bőrére ugyanúgy eltömíti a pórusokat.. A púder meg főleg, mivel az por állagú és azt még magába se tudja szívni a bőr.
2015. szept. 26. 23:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Én ennyi idősen még nem nagyon tudtam mi az a smink.

Úgyhogy sajnos nem jó, ha csak így tudod elfogadni magad :(

27/L

2015. szept. 28. 14:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert előbb-utóbb ebbe bele fog rokkanni lelkileg. Lesz olyan időszak, amikor nem tudsz majd sminkelni. Lesz olyan is, amikor a pasid meglát smink nélkül. Nem fogod eldönteni, kit szeret az, aki állítólag szeret téged. Nem tudsz majd rendes kapcsolatokat kialakítani.
2015. szept. 29. 16:47
 18/18 anonim ***** válasza:
nem az a baj, hogy sokat használsz, én is sokat használok. fogadd el magad smink nélkül is, igaz, hogy teljesen máshogy nézel ki, de a sminknek pont az a lényege,hogy egyfajta játszadozás. mért nem tudod magad elfogadni?
2016. febr. 19. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!