Jó lett a félévi, szerintetek anya belemenne?
Mi lenne a jelentése a tetkódnak? Milyen életélmény fűződik hozzá? Nem bánnád meg? Vagy csak azért szeretnéd ezt, mert most annyira divatos? Nem szeretnél valami egyedibbet? Gondolom gimis vagy, sajnálom, hogy ezt mondom, de később megbánhatod. Sőt, biztos.
Biztos vagyok abban, hogy amint felnősz, meg fogod unni ezt. És amúgy is, majd akkorra kimegy a divatból.
Ismertem egy akkor 17 éves lányt, aki szintén magára varratott egy nagyon divatos tetkót, "de nem azért mert ez divat, ennek nagy jelentése van számomra, stb". Pár év múlva, amikor már felnőtt volt, bevalotta, hogy tényleg csak a divat miatt csinálta, és már unja, hogy minden nap ezt a "semmit" láthatja. Leszedetni nem akarja, túl fájdalmas lenne neki.
Biztos, hogy te is ezt akarod?
Most komlyan, jó tanuló (remélhetőleg) gimnazista csajok is már hülyeségeket akarnak magukra varratni? Eddig azt hittem ez az alsó 20% divatja csak. Ne akarj közéjük tartozni
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!