Tetoválást szeretnék de nem tudom milyet?
Szia! :) Hasonló korú vagyok, mint te és jelenleg is grafikusnak tanulok, későbbiekben tetováló szeretnék lenni, ismerőseim is vannak a szakmában. Így mondanám, hogy szerintem 1-2 évet várj vele.
És nem azért, mert megbánnád, vagy hasonlók. Hanem a fiúk teste akár 20 éves korig rengeteget változik. A kondizástól is nyúlik a bőr (ugye, több izom lesz), meg még valószínűleg nőni is fogsz. Én is csak ezért nem csináltatok (bár lányként, pláne, hogy 6-os korom óta nem nőttem, kevés ezeknek az esélye) most. Ha az ötet meg van
Amit még ajánlani tudok: Lehetőleg ne valami látható helyre kerüljön tetoválásod először. Mármint úgy értem, hogy amit a ruhád el tud takarni. Mert ki tudja, mi lesz a foglalkozásod. Ha esetleg van munkád, majd elezkedsz, akkor ott tudni fogod, hogy lehet-e vagy sem. Sajnos nem tolerálják ezt mindenhol.
Én meg úgy vagyok vele, hogy jobbnak, biztonságosabbnak érzem, ha a tetováló rajzolja meg azt, amit később a bőrre visz. Ott láthatod az ő stílusát, és valószínűleg művész is könnyebben ttudja majd megalkotni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!