Tetováltatnám magam, milyet ajánlotok? Valami olyasmi kéne, ami kicsit szerény. Szeretem a rockot, és valami olyan tetoválást szeretnék, ami jellemez engem, vagy ilyesmi. Linkelnétek nekem ilyeneket? (rózsák-halálfejek, rock-logók, feliratok. )
Annyira utálom az ilyen divattetkósokat. Egyáltalán minek tetováltatsz, ha azt se tudod mit akarsz meg hová? Honnan tudjuk, mi jellemez téged, kb most hallok életemben először meg utoljára rólad. Ez nem így működik, aranybogár! Tetoválás előtt érdemes belemélyedni kicsit a tetkós szimbolikába, megvizsgálni, hogy mi fontos neked, mi tetszik, mivel tudsz azonosulni, mi az, ami fontos neked, és esetleg utána egy tetováló segítségével megtervezni a mintát. Ha azért csináltatsz, mert tetszik, akkor azt kva hamar megunod, másrészt biztos lehetsz benne, hogy a lehető legbénább divattetkó lesz.
Én nem nagyon szeretem az arcra piercingeket, de szerintem lánynak szájba csinosabb, nekem a szemöldökbe elég fiús, de végülis ez nem feltétlen szempont mindenkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!