Szerintetek mit szólna hozzá anya?
Miért ne fikázná le?...
Anno nekem a piercingjeimen akad ki de nagyon, a tetkókon nem. Ezen csodálkoztam is, hiszen a tetkó az ugye örökre ott marad...
Na szóval szerintem ha olyan, simán beszól, attól még, hogy a lánya vagy. :)
A te életed,a te döntésed,18 évesen elég érett leszel ahhoz,hogy eldöntsd mit akarsz és mit nem.Én jövőre el akarok itthonról költözni,és pont nem fog érdekelni mit szólnak hozzá a szüleim.Hozzáteszem,még mielőtt valaki hátba támadna,hogy jól tanulok és nem élek kicsapongó életet.
17L
Koszonom a valaszokat!
Anyaval en egyutt szurattam a piercingem. Elotte azert se rajongott vegul egyutt lett. Vegig fogta a kezem mikor feltem pedig meg se erezni.
Remelem a tetko miatt nem lesz vitank majd.
Az enyém megjegyezte, hogy nem rajong a tetkókért, de amúgy nem csesztetett miatta. Úgy volt vele, hogy az én testem, az én pénzem, ez van és kész :D
apám mondjuk gyönyörű párhuzamot vont a tetoválás és a drogok között, de az meg nem érdekel.
A lényeg, hogy ha normális a kapcsolatotok, akkor max elmondja, hogy nem örül neki és nem tetszik, de ennyivel túl is léptek a dolgon :)
Nálam is utálja anya a tetkokat,pedig nekem majdnem az egész jobb karom tele van, meg van a lábamon is 2. Sose szól be miatta, az első háromnál még ki volt akadva kicsit de az utóbbira már nem szolt semmit, csak ranezett és ühümm :D sőt ha valaki beszol, ő szokott megvedeni hogy hadd csináljam ha nekem ez tetszik. A piercingekert sem rajong, de azokat is elfogadta :)
Apukám nemtudom hogy van vele, mert egy szót se szól soha :D mikor az arcom át volt szrva (cheek) megjegyezte hogy az nagyon jó volt :) a színes hajamon viszont nagyon fennakadt sokszor
Szerintem csináld ami jól esik,ha normális elfogad mindenhogy, mert ugyanúgy a lánya maradsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!