Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek mit szólna hozzá...

Szerintetek mit szólna hozzá anya?

Figyelt kérdés
Jövőre leszek 18 éves, édesanyám nem rajong a tetoválásokért, sőt... Mivel apámnak is van (szétmentek) az övéit is utálja értelemszerűen. A lényeg, hogy mivel jövőre már 18 éves leszek úgy gondoltam megcsináltatom amit szerettem volna idáig. Mit szólna hozzá? A saját lánya tetkóját csak nem fikázná le... Valaki volt már így esetleg?

2015. júl. 12. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, más, de anyám valamelyik piercingemre (nem azért nem emlékszem, mert egyszerre volt több) megjegyezte, hogy szerinte borzalmasan áll, majd továbblépett. Apám a középen levő ajakkarikánál kérte, hogy ha vele találkozom, tegyem vissza a pöttyöt, mert sajnos szó szerint hányingere van tőle. Egyik se volt bunkó.
2015. júl. 12. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, igen, a septum volt az, de rosszul lett szúrva, emiatt egy banán volt benne két golyóval, pont mint két fikagolyó fémből. Végül kivettem, mert semmi más nem volt jó bele. Erre meg apámnak nem volt egy szava sem.
2015. júl. 12. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért ne fikázná le?...

Anno nekem a piercingjeimen akad ki de nagyon, a tetkókon nem. Ezen csodálkoztam is, hiszen a tetkó az ugye örökre ott marad...

Na szóval szerintem ha olyan, simán beszól, attól még, hogy a lánya vagy. :)

2015. júl. 12. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy vesszük, a szmájlinál kiakadtak, mert meg voltak róla győződve, hogy ki fog szakadni. Nem tette, helyette lenyeltem. :)
2015. júl. 12. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:

A te életed,a te döntésed,18 évesen elég érett leszel ahhoz,hogy eldöntsd mit akarsz és mit nem.Én jövőre el akarok itthonról költözni,és pont nem fog érdekelni mit szólnak hozzá a szüleim.Hozzáteszem,még mielőtt valaki hátba támadna,hogy jól tanulok és nem élek kicsapongó életet.

17L

2015. júl. 12. 19:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Anyaval en egyutt szurattam a piercingem. Elotte azert se rajongott vegul egyutt lett. Vegig fogta a kezem mikor feltem pedig meg se erezni.

Remelem a tetko miatt nem lesz vitank majd.

2015. júl. 12. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Az enyém megjegyezte, hogy nem rajong a tetkókért, de amúgy nem csesztetett miatta. Úgy volt vele, hogy az én testem, az én pénzem, ez van és kész :D

apám mondjuk gyönyörű párhuzamot vont a tetoválás és a drogok között, de az meg nem érdekel.

A lényeg, hogy ha normális a kapcsolatotok, akkor max elmondja, hogy nem örül neki és nem tetszik, de ennyivel túl is léptek a dolgon :)

2015. júl. 13. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálam is utálja anya a tetkokat,pedig nekem majdnem az egész jobb karom tele van, meg van a lábamon is 2. Sose szól be miatta, az első háromnál még ki volt akadva kicsit de az utóbbira már nem szolt semmit, csak ranezett és ühümm :D sőt ha valaki beszol, ő szokott megvedeni hogy hadd csináljam ha nekem ez tetszik. A piercingekert sem rajong, de azokat is elfogadta :)

Apukám nemtudom hogy van vele, mert egy szót se szól soha :D mikor az arcom át volt szrva (cheek) megjegyezte hogy az nagyon jó volt :) a színes hajamon viszont nagyon fennakadt sokszor

Szerintem csináld ami jól esik,ha normális elfogad mindenhogy, mert ugyanúgy a lánya maradsz :)

2015. júl. 15. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!