Közületek akik 18-20 évesen tetováltak, hányan bántátok meg?
Semennyire.
20 éves voltam, mikor tetováltattam először, most vagyok 24, még mindig örülök neki :D
lassan 26 leszek, 18 évesen készült az első, utána jött a többi apránként ;)
Megbánni? Nem. Akiben van elég értelem 18 éves korára, az nem bánja meg a tettei nagy részét. Aki divatból, vagy csak "gyerehaverhiddelkellnekedis" okból tetováltatott, azok közül sokan "bánták" meg, és inkább eltakartatták az eredetit. Kevesen szedették le.
Akit alapból nem érdekel a tetoválás, vagy taszítja, az nem készíttet egyet sem, akit meg érdekel, az legfeljebb a későbbiekben, ha a mintát megunta, átütteti valami másra.
Kevés olyan eset van, amikor valaki megcsináltatja és utána még le is szedeti. (1000 tetoválásból 1 kb.)
De 7 éve viselni tetoválást sem sok idő.
17 évesen készült el az első tetoválásom (szülői engedéllyel). Nem bántam meg, okkal készítettem el.
Szép napot.
Én is tizenhét évesen csináltattam az elsőt :) Most leszek tizennyolc, és tervben a második. Az ilyet nem bánod meg, te intézted, te választottad, a te harcod volt a szüleiddel.
(Még nem vagyok 25-30, de leszek, és nemigen hinném, hogy megbánnám akkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!