Szerintetek ez szép tetoválás?
2015. aug. 3. 16:53
1/7 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszik, mert már annyira színes, annyira zsúfolt, hogy nagyon kell nézni mit is ábrázol. Olyan mintha színes hosszú ujjú inge viselne az ember.
2/7 anonim válasza:
Szép,szép,de én azért megunnám egy idő után az óceánt a karomon:D
4/7 anonim válasza:
Helo!
Jol nez ki, de szerintem kellöen "megmunkalt" kez kell hozza - se nem tulzasbavitten kigyurt, se nem satnya.
5/7 anonim válasza:
Szép lenne ez a minta poszterként a falon, de tetkóként nem. Túl zsúfolt.
6/7 anonim válasza:
Szép a tetkó maga, de emberen undorító.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, mármint szépen meg van csinálva, kidolgozott, aprólékos meg maga a kép is. Biztosan megnézném, megdicsérném, ha látnék ilyesmit valakin mert nagyon szeretem az ilyesmi tetoválásokat és ez is tetszik, de lehet, hogy egy kicsit túlzás olyan szempontból, hogy egy kisebb "sokkot" kap a szemed mikor ránézel mert annyira színes és "mintás". Viszont szerintem jól néz ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!