Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fiú! Mit szólnátok, ha a...

Fiú! Mit szólnátok, ha a lányon ilyen tetoválás lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkozom egy tetováláson de nem tudom, hogy mi legyen. Ez egészen tetszik

[link]

2015. máj. 25. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem túl hívalkodó, nekem végülis tetszene, de ha már tetoválás, akkor -személy szerint- mindenképpen egyedit rakatnék magamra. Olyat, aminek számomra van jelentősége, értéke.
2015. máj. 25. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy tök gáz, semmitmondó tucattetkó.
2015. máj. 25. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bénák az egyszavas tetkók, főleg az ilyen love, hope, dream, stb, mi értelme ezeknek egyáltalán?
2015. máj. 25. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a legbosszantóbb ha egy tök jó ,és szép nő agyontattozza magát,és szinte az egész teste ki se látszik,de ez még elmegy! :)
2015. máj. 25. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, én nő vagyok, és bár nem varratnék ilyet magamra (személy szerint nem tetszik), szerintem ne az alapján dönts, hogy a pasik mit fognak hozzá szólni. Egyszer láttam valahol, hogy valaki remekül megfogalmazta, miért neked kell döntened: a tested első sorban a tiéd, nem egy, a férfiak számára fenntartott szexuális tárgy! Hát kezeld ehhez mérten. Ha ilyen tetkót akarsz, ilyet csináltass.
2015. máj. 25. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon béna, semmi eredeti nincsen benne és a földön kb másik 1000000 embernek van ugyanilyenje:D
2015. máj. 25. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
tucat, semmitmondó, egyéniség nélküli csaj, körberöhögném
2015. máj. 25. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:

jajj, ez egy nagyon gáz, semmitmondó divat tucattetkó. ha már tetováltat az ember, legyen értelme, és ne mások miatt tegye.

üdv: egy 20 éves tetovált lány

2015. máj. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!