Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit szólnátok ha meglátnátok...

Mit szólnátok ha meglátnátok egy Kat von D hasonmást az utcán?

Figyelt kérdés

Mármint ugyanígy tele tetoválásokkal, hasonló hajjal és öltözködéssel. Magyarországon elítélnének, megbámulnának egy ilyen embert? Vagy esetleg szimpatikus lenne sok embernek egy hasonló egyéniség? Fiúk ti járnátok egy hasonló csajjal, fel mernétek vállalni a család és a barátok előtt?

Képek:

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 4. 08:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%

Hidegen hagyna a dolog. Igaz a tetoválások miatt megnézném erőteljesebben, és ennyi.

Persze nem zavarnak a tetotvált csajok főleg akik erősen kivannak tetoválva mindenhol. Nekem megvan egy személyes véleményem róluk ugyan az a véleményem mint a tetovált férfiaknál és ennyi. Nem ítélném el csak megjegyezném ezt a dolgot. Oké szépek a tetoválások de az örök életre szól, és tönkreteszi a bőrt, de ha ez a viselőjét boldoggá teszi....

2013. márc. 4. 08:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos megnézném, de amúgy semmi több. Nem ítélkezem. Nem gondolok se jót se rosszat. Se nem lesz szimpatikus a szemembe, se nem lesz ellenszenves. Igazából a külső nálam egy dolog, addig nem ítélkezem és alkotok véleményt amíg nem ismerem az illetőt.

Az biztos hogy nem hétköznapi egy ilyen tetovált nő megjelenése, feltűnést keltő, esetleg polgár pukkasztó... de ez engem nem zavar. :)

Párnak valószínűleg nem választanám, mert én nem vagyok ilyen "tetkós beállítottságú"... Gondolom egy ilyen nő, párnak is hasonló, tetoválásokat kedvelő férfit választ. De barátnak, havernak simán elmenne... ha jó fej! :)

2013. márc. 4. 09:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ilyen lány van Magyarországon, egyáltalán nem ritkák a televarrt csajok. Én is hasonlóan nézek ki, bár a hajam rövid és szőke, de a legjobb barátnőmnek rendszeresen megjegyzik, hogy tiszta Kat. Ugyanúgy járunk az utcán mint bárki más. És igen, itthon még nagyon szomorúan állnak az emberek az ilyesmihez, minden nap van valami humoros balf*sz aki feltétlenül szükségét érzi beszólni.

Arról pedig hogy milyen párt választunk, nem minden esetben a hozzánk hasonlóakat, az én pasim pl teljesen átlagos, a tetoválások és a többi bodymod nem elvárás, csak egy extra.

Az pedig kicsit sértő, hogy "fel mernétek vállalni", nem érzem azt, hogy a tetoválások egyenértékűek lennének mondjuk azzal hogy az illető börtönben volt vagy elmebeteg, amit az ember általában szégyell. Nem kell velünk foglalkozni ha nem jön be, de senki sem lesz attól "normálisabb", hogy sértő megjegyzéseket böfög utánunk az utcán.

2013. márc. 4. 09:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is egyet értek ezzel, csak én azt vettem észre, amíg elmegyek bármelyik másik országba ott teljesen természetesnek veszik, hogy valaki különlegesebb itt annyira máshogy gondolkodnak. Engem nagyon tud zavarni, hogy érzem ha bárkivel, idegennel beszélek nem a szemembe néz, hanem a tetoválásokat vagy ép az öltözékemet bámulja, mintha valami zombi lennék. És nem egy embertől megkaptam már, hogy na ha az ő gyereke lennék, biztos nem néznék így ki. Ez bánt a legjobban, mert ezzel mintha a szüleimet minősítené. Én nagyon örülnék, ha megváltozna az emberek gondolkodásmódja.
2013. márc. 4. 09:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd ha ennyi tetkó van rajtad szerintem azért nem várd el hogy vadidegen emberek ne azt fürkésszék,mivel nem a mondandód fogja először felkelteni a figyelmüket hanem a külsőd,de ezt te vállaltad mikor kivarrattad magad.Különösebben engem se érdekelne ha szembejönne velem valaki ilyen kinézettel az utcán,ránéznék és mennék tovább,mindenki úgy néz ki ahogy neki jó és ennyi.
2013. márc. 4. 10:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj, hogy megnézik, mert ez természetes., hanem azzal, hogy feltétlenül úgy érzik, hogy közölniük kell az adott esetben sértő véleményüket, és képtelenek kulturált ember módjára megnyilvánulni. A kérdező is említette, hogy azzal jöttek neki hogy ha az ő gyerekük lenne akkor így meg úgy, ez normális ember fejében mi az istenért fordul meg? Vagy ha már mégis, akkor miért érzi feljogosítva magát arra, hogy közölje is? Nézzen meg, ítéljen el ha akar, de MAGÁBAN. Azért az alapfokú kulturáltságot joggal várom el bárkitől, én sem megyek oda random emberekhez az utcán hogy "hé te, okádék a hajad" meg "fogyjál már le 20 kilót mert undorító vagy".
2013. márc. 4. 10:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen, az utolsó válaszolóval teljesen egyet értek.
2013. márc. 4. 10:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszenek az ilyen csajok, csak sajnos kevéssel találkozom :D Biztos hogy megnézném a leányt, de nem rossz indulatúan, csak érdekelne hogy milyen tetkó van rajta, mit ábrázol és vajon miért pont azt varratta magára :) Szóval, tetszenek az ilyen vagány csajok.

Üdv

2013. márc. 4. 10:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám: "Jé, egy Kat von D hasonmás!", és ennyi.
2013. márc. 4. 10:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megnézném, mert miért ne nézném meg, ha valaki kitűnik a tömegből, szürkeségből, felfigyelek rá. Viszont nem lesz se szimpatikusabb, se kevésbé szimpatikus. Maximum megmosolygom, hogy ez igen, itt egy vagány csaj, aki leszarja a társadalmi elvárásokat és kész. Bár én lány vagyok, és csak egy-két tetoválásom van, nálam párválasztásnál egyáltalán nem szempont, hogy van-e vagy mennyi tetoválása van, illetve piercingje van. Ha történetesen olyanba zúgok bele, akin semmi nincs, akkor teljesen rendben van, ha olyanban, aki bokáig ki van varrva, az is rendben van. És már miért ne "vállalnám fel"? Vele vagyok együtt, szeretem, mit érdekel engem, hogy a bigott gondolkodásúak mit gondolnak? Ha a szüleim megszólnák érte, én lennék az első, aki a védelmére kelne. Ennyi.
2013. márc. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!