Mit szólnátok ha meglátnátok egy Kat von D hasonmást az utcán?
Mármint ugyanígy tele tetoválásokkal, hasonló hajjal és öltözködéssel. Magyarországon elítélnének, megbámulnának egy ilyen embert? Vagy esetleg szimpatikus lenne sok embernek egy hasonló egyéniség? Fiúk ti járnátok egy hasonló csajjal, fel mernétek vállalni a család és a barátok előtt?
Képek:
Hidegen hagyna a dolog. Igaz a tetoválások miatt megnézném erőteljesebben, és ennyi.
Persze nem zavarnak a tetotvált csajok főleg akik erősen kivannak tetoválva mindenhol. Nekem megvan egy személyes véleményem róluk ugyan az a véleményem mint a tetovált férfiaknál és ennyi. Nem ítélném el csak megjegyezném ezt a dolgot. Oké szépek a tetoválások de az örök életre szól, és tönkreteszi a bőrt, de ha ez a viselőjét boldoggá teszi....
Biztos megnézném, de amúgy semmi több. Nem ítélkezem. Nem gondolok se jót se rosszat. Se nem lesz szimpatikus a szemembe, se nem lesz ellenszenves. Igazából a külső nálam egy dolog, addig nem ítélkezem és alkotok véleményt amíg nem ismerem az illetőt.
Az biztos hogy nem hétköznapi egy ilyen tetovált nő megjelenése, feltűnést keltő, esetleg polgár pukkasztó... de ez engem nem zavar. :)
Párnak valószínűleg nem választanám, mert én nem vagyok ilyen "tetkós beállítottságú"... Gondolom egy ilyen nő, párnak is hasonló, tetoválásokat kedvelő férfit választ. De barátnak, havernak simán elmenne... ha jó fej! :)
Nagyon sok ilyen lány van Magyarországon, egyáltalán nem ritkák a televarrt csajok. Én is hasonlóan nézek ki, bár a hajam rövid és szőke, de a legjobb barátnőmnek rendszeresen megjegyzik, hogy tiszta Kat. Ugyanúgy járunk az utcán mint bárki más. És igen, itthon még nagyon szomorúan állnak az emberek az ilyesmihez, minden nap van valami humoros balf*sz aki feltétlenül szükségét érzi beszólni.
Arról pedig hogy milyen párt választunk, nem minden esetben a hozzánk hasonlóakat, az én pasim pl teljesen átlagos, a tetoválások és a többi bodymod nem elvárás, csak egy extra.
Az pedig kicsit sértő, hogy "fel mernétek vállalni", nem érzem azt, hogy a tetoválások egyenértékűek lennének mondjuk azzal hogy az illető börtönben volt vagy elmebeteg, amit az ember általában szégyell. Nem kell velünk foglalkozni ha nem jön be, de senki sem lesz attól "normálisabb", hogy sértő megjegyzéseket böfög utánunk az utcán.
Nekem nagyon tetszenek az ilyen csajok, csak sajnos kevéssel találkozom :D Biztos hogy megnézném a leányt, de nem rossz indulatúan, csak érdekelne hogy milyen tetkó van rajta, mit ábrázol és vajon miért pont azt varratta magára :) Szóval, tetszenek az ilyen vagány csajok.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!