Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit szólnátok ha meglátnátok...

Mit szólnátok ha meglátnátok egy Kat von D hasonmást az utcán?

Figyelt kérdés

Mármint ugyanígy tele tetoválásokkal, hasonló hajjal és öltözködéssel. Magyarországon elítélnének, megbámulnának egy ilyen embert? Vagy esetleg szimpatikus lenne sok embernek egy hasonló egyéniség? Fiúk ti járnátok egy hasonló csajjal, fel mernétek vállalni a család és a barátok előtt?

Képek:

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 4. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
rusnya egy p.na
2013. márc. 4. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Olyan borzasztóan gusztustalan természete van a műsorban is, milyen lehet a magánéletben.

Eleinte a Miami inkben amikor feltűnt, még szimpi volt, de a LA-ben már csak a gonoszt látom benn és ezért nem állnék hozzá pozitívan.

Ezért nem is tetszhetne.

Összességben nekem némely tetkója gagyi és összességben egy zagyvaság az egész nő.

Nem szimpi.

Más sokkal jobb csajokat inkább nézegetek.

2013. márc. 7. 19:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát érdekesek a válaszok :) Nincs tattoo-m de mégis mindenki ahhoz a nőhöz hasonlít, ismeretlenek leszólítanak az utcán, meg a haverjaim is.Mondjuk először azt se tudtam, hogy az ki csak amikor már 100-adjára mondták, akkor rákerestem neten :D :D
2013. máj. 15. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
lesz.rom ki hogy b.ssza szét magát.
2013. máj. 15. 12:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Mutatsz képet? Akár privátban
2013. máj. 21. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
azt hogy kell? mert nem vágom :D
2013. máj. 30. 10:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Töltsd fel ide és küld el a linket: [link]
2013. jún. 4. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!