Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok az ötletemről?

Mit gondoltok az ötletemről?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már nagyon régóta akarok tetoválást, mivel mindíg is tetszettek az olyan emberek akik méltósággal viselnek számukra jelentéssel bíró, szépen kidolgozott mintákat.😊 (itt most nem a divat tetkóra és a rib*rendszámra gondolok😄) ...íme az ötletem:

Vállra: [link]

Alkar külső fele: [link]

Belső fele:Ide egy számomra nagy jelentőséggel bíró idézetet szeretnék, ha lehetséges valahogy összedolgozva a macsekkal hogy ne tűnjön nagyon ki😊 mégpedig ezt: "Ragadd meg a napot, vagy halj meg, bánva az időt amit elszalasztottál."

Vélemények?!😊 ...hideget, melegeg szívesen fogadok!😊

Viszont mielőtt bárki leszólna vagy valami hogy megbánom, mint azt az elején is írtam régóta tervezem!😊

2015. máj. 16. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tökmindegy, hogy mit írunk? Csak azért nem fogod elvetni az ötleted mert mi leszóljuk... Vagy igen?

Vagy csak egó növelésnek?

2015. máj. 16. 22:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Nemvagyok az a fajta ember aki ilyen módszerekkel próbálja növelni a egóját... csupán kíváncsi vagyok az emberek véleményére úgy átlagban. Olyan nagy probléma ez?! Egyként nem mondtam hogy az alapján fogom másítgatni a tervem, de nyilván fontolóra veszek egy-két dolgot és akár minden tanács/vélemény
2015. máj. 16. 22:55
 3/12 A kérdező kommentje:
...építő jellegűként használhat, hátha többet is ki lehet ebből hozni mint gondoltam volna😊
2015. máj. 16. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Az a virágos még cuki, el is tudnám képzelni egy lányon.de az a macska............... ijesztő, nem tudnám megölelni a barátnőmet, ha egy ilyen mosolyogna rám :c 18f
2015. máj. 16. 22:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Haha😂 ...köszi a véleményt, ment a zöld👍..erre nemis gondoltam, nekem nem a rémület jut róla eszembe először, hanem a szórakozottság a boldogság, de ez is egy jogos megközelítés😊
2015. máj. 16. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a tetkók akkor szépek ha passzolnak, de ez a rémes színes virág az óriási vigyorgó macskával és béna dalszöveges idézet aminek semmi különösebb értelme nincs... egyik sem illik a másikhoz. De ez csak az én véleményem.

Egyébként a macska tetszene is, csak kevésbé sötét és kicsit kisebb verzióban.

2015. máj. 16. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A saját véleményem szerint,egy tetoválás legyen egyedi.

Egyedi alatt azt értem,hogy ami még nincs senkinek. (Pl.: Beck Timi,alsó kar) :)

2015. máj. 16. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a két minta szerintem sehogy sem passzol össze, sok lenne a kettő együtt..az idézet meg rettentő tucat és semmitmondó.
2015. máj. 16. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A választott minták alapján nagyon fiatalnak gondollak még. 30-40-50 éves korodban már nem passzolnának hozzád. Az idézet is nagyon "tinis", lázadó, éljünk a mának, bulis dolog, ha megkomolyodsz, nem biztos, hogy még szeretni fogod.

Szerintem még keresd a mintát, ami igazán passzolna hozzád, várj vele egy kicsit, amíg tényleg megtalálod mi illik hozzád. :)

2015. máj. 17. 10:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A kettő minta nem passzol össze, a macska még hagyján, de a rózsák szörnyűek :D , meg az idézet... A facebookon a tinioldalak tele vannak ilyen gagyi semmitmondó idézetekkel, ráadásul egy fiatal lányon/nőn azt olvasni, hogy "vagy halj meg" :D... No komment. Szerintem ne varrasd magadra, inkább nyomtasd ki szép betűtípussal, és ragaszd fel füzetre/faladra,
2015. máj. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!