Apukám emlékére szép, nem nagy de sokat mondó tetkó ötletek?
Apukám emlékére szeretnék egy tetoválást már rég óta és hamarosan eljön 2 hónap múlva az idő.Ő volt nekem a legfontosabb ezért valami igazán nagyon szépet és sokat mondó tetkót szeretnék.Csuklóra,alkarra vagy kulcscsont alá szeretnék.Gondolkoztam csuklóra a Daddy feliraton alatta pedig egy végtelen jel aminek az egyik végén egy toll van és a kereszteződés egyik oldalára hogy mikor született a másikra pedig hogy mikor hunyt el..de ez sem fog meg igazán.
Gondolkoztam még alkarra egy nagyobb tetkón az az idézet ami a sírjára van írva..alatta egy tollal amiből madarak szállnak ki..viszont a családomnak az nem tetszik mivel vékony a karom és az az idézet nem illik a karomra szerintük az sírra való. És elgondolkoztam azon hogy kibírnám-e..
És kulcscsonthoz gondoltam még azt a szöveget hogy Daddy lives forever in my heart.
Eddig ez a legjobb de valami még is hiányzik..
Valakinek valami ötlet??valami igazán szépet szeretnék ami nem csak engem de mást is megfog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!