Szerintetek szép egy lányon a rózsa tetoválás? 19/L
2015. jan. 9. 16:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen és ez a motívum örök divat. Nekem is van és imádom.
2/7 anonim válasza:
Nem tetszik, mert tucat, és semmi értelme, csak egy sablon divattetkó.
3/7 anonim válasza:
semmiképp.
legfeljebb akkor lenne ez érthető,ha striát akarna elfedni vele ott deréktájon.
4/7 anonim válasza:
Kozhelyes. Ha szepen van kivitelezve, izleses es picike, akkor elmegy, de ez is olyan, hogy mindegy csak legyen valami tetko:((
5/7 anonim válasza:
Ha illik hozzád,akkor mért is ne? Nekem maga a tetoválóm mondta mikor szóbakerültek a virágos tetkók hogy hozzám azt teljesen el tudja képzelni,egyszerűen passzolna.
Ne foglalkozz azzal h ki mit gondol,mert ha neked tetszik,sőt mégjobb ha tudsz hozzá mélyebbb jelentést is társítani hát akkor hajrá. =)
Nekem pl azért lesz rózsa tetoválásom mert a kedvenc gótikus szerepjátékomban a kedvenc vámpírklánomnak ez a jelképe. Hát hol itt a sablon?! :D
6/7 anonim válasza:
xD a sok szaki magyaráz... nem sablonos divattetkó, hanem az old school stílus egyik legkedvencebb mintája... de ha ezt ti nem értitek meg akkor én a new schoolos megoldást ajánlom, mint tetováló és az egyáltalán nem lenne sablonos. Amúgy csípő tájba szerintem nagyon cuki *.* én imádnám, ha barátnőmön olyan lenne.
7/7 anonim válasza:
Választani kell, akkor a fekete-fehér a nyerő nálam. Mit szimbolizál számodra a virág?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!