Igazi tetováló is tud szép sminktetoválást (szemhéj) készíteni?
Elcsodálkoztam a kérdéseden, mert egy olyan művész aki képes akár portrékat bőrre tetoválni annak gyerekjáték egy sminktetoválás.
Ezek után menj be a szalonba ahol dolgozik a jelölted és kérd, hogy hadd nézhesd meg a portfólióját! Kérd ki azok véleményét, akik már nála jártak!
Valószínűleg tud, de nem ajánlatos rendes tetoválóval készíttetni, hacsak nincs sminktetováló gépe is, mert a hagyományos gép nem alkalmas sminktetoválás készítésére, bár tény, hogy sok helyen csinálják..
Azt viszont nem értem hogy értetted, hogy végre találtál valakit, aki megcsinálja.. a neten millió kozmetikát találsz ahol csinálnak.. jobbnál jobbak vannak! Ha elfogadsz egy tanácsot: olyan helyre menj, ahol Purebeau gépet használnak. Tapasztalat.. :)
Amúgy Én épp tegnap csináltattam.. :) :)
Hello! Én kontúrvonalat csináltattam, csak felülre a 3. kerületben. Az egyik kuponos oldalon vettem, 8.490Ft volt, de amúgy 18.000Ft a felső szemhéjra kontúr. Azzal a géppel dolgozik, amit írtam, tényleg nem fájt, picit kellemetlen csak. 17 éves tapasztalata van, és nagyon aranyos volt a kozmetikus. Tényleg tudom ajánlani! :)
Face: Dream Kozmetika itt vannak képek, website: www.dreamkozmetika.hu itt az árakat is megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!