Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hol torzulhat e legkevésbé a...

Hol torzulhat e legkevésbé a tetoválás?

Figyelt kérdés
Melyik borfelület torzul a legkevésbé, hízás/fogyás hatására, valamint az öregedésnek köszönhetően?

2015. júl. 12. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány?...

Nekem van a hasamon és az oldalamon. Ami a hasamon van, az terhesség alatt csúnya lett, szóval ha fiú vagy és ugye akkor terhesség kizárva, hízhatsz is X kg-t, amitől megnyúlik, fakóvá válik a tetoválás, ha lány vagy, akár a bőröd ki is repedezhet, akkor még durvább. Az oldalamon is kicsit fakóbb lett a nyúlás következtében.

Van az egyik alkaromon egy és a másik kezemen egy teljesen karos, azoknak semmi baja nincs, pedig napoztam, híztam 20 kg-t (amit le is adtam :D ).

Meg még a vádli az, ami szerintem okés hely.

Öregedés is ugye a fejre és a lágyabb részekre koncentrálódik (felsőtest), meg a kézfej is foltos, ráncos, petyhüdt lehet idővel.

De a vádlid nem ráncosodik. Meg ha tornázgatsz, akkor a karod sem lesz gáz.

Bocsi a káoszért. :) Szerintem: kar és vádli.

2015. júl. 12. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
A lapocka, tarkó keresztcsont körüli hátrész, váll vádli ami kevésbé torzul, max nagyon öreg korban már vagy baleset hatására. (A sok szoli, alkohol, cigi is ráncosítja a bőrt, ezeken a helyeken is, szóval akár 40 évesen is lehet torz már, de ugye tetkó nélkül sem vágyik az ember vízhiányos, fakó, ráncos bőrre. Mondjuk sokat tesz hozzá a genetika is)
2015. júl. 12. 19:23
 3/4 anonim válasza:

szia csuklon ,lábfejen ,tarkon ,mellkason esélytelen

hogy eltorzulna a tetkod

lapockansem fog eltorzulni ha olyan helyre teteted

nos én fiatal vagyok ezert lapocka tetkonal szoltam a tetkosnak h ugy tegye rám h ne torzulkon

2015. júl. 13. 18:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Én vádlin és háton gondolok. Csak még nem tudtam dönteni. Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!