Hol fáj a legkevésbé a tetoválás?
Figyelt kérdés
tudom, hogy mindenkinek máshol, és hogy mindenkinek más a fájdalom tűrő képessége.
de azért mégis csak van valami különbség az itt és az ott között.
én lábszárra (külső felére) akarom, szerintetek ott milyen lesz
2012. júl. 25. 15:57
1/5 anonim válasza:
Ahol érzékenyebb,vékonyabb a bőr,külső felén szerintem nem olyan vészes.
2/5 anonim válasza:
ahol vastagabb a bőr, esetleg nagyobb izom helyezkedik el, ott kevésbé fáj. (pl. váll.) a lábszár (abból kiindulva, h én lány vagyok, és a gyantázás is elég kellemetlen ott) kicsit lehet fájdalmas, de nem annyira, mint pl. csontnál, vagy olyan helyen, ahol vékony a bőr(lábfej).
5/5 anonim válasza:
Én ma csináltattam lapockára és egyáltalán nem fájt. Ezen a tetováló is meglepődött mert mondta, hogy nagyon érzékeny a bőröm, felis dagadt, vérzett de nem fájt és még most se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!