Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol a legkevésbé fájdalmas a...

Hol a legkevésbé fájdalmas a tetoválás?

Figyelt kérdés
Most lesz az első tetoválásom és olyan helyet szeretnék, ahol nem fáj és egy kicsit rejtve is van, valószínűleg egy 3-4cm-es szöveg lesz, csak nem tudom, hogy hol..

2013. jan. 13. 17:50
 1/3 anonim válasza:
Figyi, én tegnap csináltattam az elsőt, görcsben állt a gyomrom meg minden, mert a tetováló csaj is azt mondta, hogy iszonyatosan fog fájni, mert a könyökhajlatom mellett van. Felkészültem a legrosszabbra és amikor mondta, hogy na, akkor elkezdi, hogy tudjam, milyen, nem néztem oda és csak vártam, hogy na mi lesz már, mert nem éreztem semmit. Szóval én nem mondanám hogy fájt, max kicsit kellemetlen volt, mikor már javítgatta, mert akkor már ugya sebes volt a bőr. Egyébként nekem is felirat, vékony tűvel csinálta a csajszi.
2013. jan. 22. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, hogy a legfajdalmasabb. Ez annyira egyen függö. Nekem mondjuk a kulcs csontom volt, vegig bögtem... A ferjem a kulcscsontjanal elaludt tetovalas közben. Nekem a lapockam volt ami a legkevesbe, a ferjem ugyanazon a ponton majdnem orditott a fajdalomtol.

Persze vannak kellemetlenebb pontok, ahol vekony a bör vagy sok az idegvegzödes vagy csontos hely (könyök, mellkas, vadli).

De hidd el, hogy a tetovalo sem fogja tudni megmondani neked, hogy fajni fog-e vagy sem.

2013. jan. 22. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. jan. 24. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!