Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hol fáj a legkevésbé a tetovál...

Hol fáj a legkevésbé a tetoválás varrása?

Figyelt kérdés

Valami kicsire gondoltam pl. erre:

[link]

2013. júl. 11. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:

tucat.

"valami kicsire" pfff..

mindenhol fáj.

2013. júl. 11. 12:15
 2/8 A kérdező kommentje:
de engem az érdekelne, fáj a LEGKEVÉSBÉ. tudom h mindenhol fáj csak azt nem h mennyire
2013. júl. 11. 15:37
 3/8 anonim válasza:
elviekben az ember hátán kevesebb ideg vagy fájdalomreceptor vagy nem tom mi található és ott kevésbé fájhat elviekben
2013. júl. 11. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a kicsi nem is fáj:D

Egyébként az eddigi tapasztalataim szerint tarkón fáj legkevésbé.

2013. júl. 11. 17:42
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. júl. 11. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
elvileg a felkar külső része a legelviselhetőbb. de nekem van a hasamon 2 tetoválás is, mindkettő a 2 medencecsontom mellett és nem fájt :) persze kellemetlen volt, de teljesen elviselhető. ez a picike minta pedig max 20perc alatt elkészül:)
2013. júl. 12. 08:46
 7/8 anonim válasza:

Én most csináltattam a mellkasomra egy tetoválást. Ott nekem egyáltalán nem fájt. Az alkaromra 2 napja csinálták mondhatom kis híján beszartam :D Iszonyatosan fájt, 1 órán át csinálták a végén elviselhető volt , de az első fél óra valami borzasztó. Vádlira vagy bokához egyáltalán nem fájt, viszont barátnőmnek az oldalán van meg a lapockáján ott neki mind a 2 helyen fájt. Illetve fül mögé vagy tarkóra sem fáj.

Nekem a mellkasomra 2xer nagyobb tetoválást csináltak mint az a szívecske amit linkeltél, nekem 20 perc alatt kész lett és ráadásul színes és nagyon szép. A szívecske szerintem 10-15 perc alatt simán megvan.

2013. júl. 12. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem feleslegesen ne is kínozd magad.

Csak azért akarnál tetoválást csinálni, mert menő???

1 ötleted sincs, hogy mit akarsz,csak a lényeg, hogy ne fájjon?

Ha kitalálnál valami olyat, ami tényleg te vagy, akkor nem érdekelne a fájdalom...

2013. júl. 19. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!