Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen tetoválást csináltassak?

Milyen tetoválást csináltassak?

Figyelt kérdés

Tetoválást szeretnék, de nem tudom megtervezni. Mintát szeretnék a múltammal kapcsolatosan. Nem volt tul jó gyerekkorom , nehéz volt minden, élni sem volt kedvem. Aztán megismertem a párom aki behozta az életembe a boldogságot és megtanított nem feladni a nehéz helyzeteket. Tehát valami olyasmit, hogy a nehéz helyzetben sem szabad feladni mert eljön az az idő is amikor minden jóra fordul és az ember boldog lesz.

Nem szeretnék hatalmas tetoválást. Valaki segitene ezt megtervezni? :)

Normális válaszokat kérek. A segitséget köszönöm! :)

2015. jún. 24. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
A tetoválók segítenek megtervezni, bízd nyugodtan rájuk a dolgot. Keress fel egy szimpatikus szalont, sétálj be és mond el az elképzeléseidet. Millió ötletük lesz rá, ez a dolguk, ehhez értenek.
2015. jún. 25. 13:52
 2/3 anonim válasza:

én konkrét tervel mentem be, egy egyszerű fekete-fehér kis virág 1 angol mondat 2 pillangó.

srác aztmondta ez túl egyszerű gondoljam át mégegyszer, de ha ragaszkodok hozzá megcsinálja.

bogarat ültetett a fejembe, amit másnap odarittyentett (ma) eszméletlen.. jól válassz művészt mert az nagyon sokat számit (tudom van 2 összekókányolt pillangóm:( )

ha érdekel a milyenből milyen lett küldök képet, irj privit:D

2015. júl. 2. 20:43
 3/3 anonim válasza:
fülembe* :D
2015. júl. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!