Milyen tetoválást csináltassak?
Tetoválást szeretnék, de nem tudom megtervezni. Mintát szeretnék a múltammal kapcsolatosan. Nem volt tul jó gyerekkorom , nehéz volt minden, élni sem volt kedvem. Aztán megismertem a párom aki behozta az életembe a boldogságot és megtanított nem feladni a nehéz helyzeteket. Tehát valami olyasmit, hogy a nehéz helyzetben sem szabad feladni mert eljön az az idő is amikor minden jóra fordul és az ember boldog lesz.
Nem szeretnék hatalmas tetoválást. Valaki segitene ezt megtervezni? :)
Normális válaszokat kérek. A segitséget köszönöm! :)
én konkrét tervel mentem be, egy egyszerű fekete-fehér kis virág 1 angol mondat 2 pillangó.
srác aztmondta ez túl egyszerű gondoljam át mégegyszer, de ha ragaszkodok hozzá megcsinálja.
bogarat ültetett a fejembe, amit másnap odarittyentett (ma) eszméletlen.. jól válassz művészt mert az nagyon sokat számit (tudom van 2 összekókányolt pillangóm:( )
ha érdekel a milyenből milyen lett küldök képet, irj privit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!